Avalanşă de celebrităţi infectate cu COVID-19 la Institutul “Matei Balş” din Capitală!

Viorica de la Clejani se află pe patul de spital. Diagnosticul crunt: COVID-19!

După cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu şi fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu, la unitatea medicală din Bucureşti a ajuns acum şi Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani s-a infectat şi ea cu noul coronavirus şi s-a decis internarea ei de urgenţă la “Matei Balş”.

Starea de sănătate a cunoscutei artiste din Taraful de la Clejani este stabilă, dar gravă, au precizat surse apropiate de acest caz, potrivit Antena 3.

Se pare că Viorica ar fi deja internată în spital de o săptămână, în urma infectării cu COVID-19.

Primele declaraţii ale Elenei Merişoreanu. A vorbit şi despre Viorica de la Clejani

“M-am internat de aseară. Nu sunt în stare gravă, sunt la salon, nu la Terapie Intensivă. Am crezut că sunt răcită, dar după ce am rămas fără gust și miros mi-am dat seama că e posibil să am Covid.

Sunt pe tratament și perfuzii. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, aveam concerte dar sănătatea e mai importantă. Înainte de vaccin nu am mai avut Covid. Am umblat pe la evenimente, cântări, concerte, nu știu de unde l-am luat.

Din ce am înțeles, și Vorica de la Clejani e internată tot aici, dar la alt etaj, mi-au spus fetele. Ea e mai demult”, a declarat Elena Merişoreanu pentru Playtech.ro.

Sorin Oprescu şi Elena Merişoreanu sunt şi ei la “Matei Balş”, după infectarea cu coronavirus

La aceeaşi unitate medicală din Capitală se mai află internaţi, în acest moment, şi Elena Merişoreanu şi Sorin Oprescu.

Cântăreaţa de muzică populară în vârstă de 74 de ani este vaccinată cu schema completă împotriva COVID-19. În ultima săptămână, s-a simţit rău, însă a crezut că este doar o răceală mai serioasă. Într-un final, a chemat totuşi ambulanţa şi a fost apoi internată în spital, diagnosticul fiind pozitiv pentru coronavirus.

Într-o intervenţie la o televiziune, Elena Merişoreanu a spus că abia poate vorbi, foarte greu, şi are nevoie de perfuzii în acest moment.

Sorin Oprescu, fostul primar general al Capitalei, s-a simţit şi el rău în ultimele zile, iar testul COVID a ieşit pozitiv.

Fostul primar general al Capitalei suferă şi de diabet zaharat, hipertensiune arterială şi are montat un stent, fapt pentru care medicii sunt extrem de atenţi la evoluţia bolii. Starea sa de sănătate ar fi una stabilă, însă este nevoie şi de perfuzii.

Atât Elena Merişoreanu, cât şi Sorin Oprescu, sunt vaccinaţi cu schema completă împotriva COVID-19.