Oppo este un brand chinezesc care câștigă din ce în ce mai multă popularitate în Europa și America. Brandul oferă o gamă largă de smartphone-uri pentru mai multe buzunare. Cu toate că nu putem compara Oppo cu Samsung sau Apple (nici chiar cu celelalte branduri chinezești, cum ar fi Huawei și Xiaomi), nu putem contesta că brandul Oppo se află pe o treaptă ascendentă. Deja și românii au început să fie interesați de telefoanele Oppo, disponibile în magazinele online, precum evoMAG.

Dacă îți plac smartphone-urile cu design premium, cu performanțe de top pe partea de cameră și cu inovații în zona afișajului, atunci merită să stai cu un ochi pe oferta de telefoane Oppo și poate chiar să achiziționezi un astfel de dispozitiv mobil.

  • Telefon Mobil Oppo Reno 4 Pro, AMOLED Capacitive touchscreen 6.55″, 12GB RAM, 256GB Flash, Camera Tripla 48+13+12MP, 5G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Albastru) = 2626 lei
  • Telefon mobil Oppo Find X2 Pro, Procesor Snapdragon 865 Octa-Core, AMOLED Capacitiv touchscreen 6.7″, 12GB RAM, 512GB Flash, Camera Tripla 48+13+48MP, 5G, Wi-Fi, Android (Negru) = 3899 lei

Despre Oppo

Brandul a luat naștere în anul 2004, dar la început s-a axat în principal pe echipamentele audio. Timp de mulți ani, compania a continuat să producă dispozitive audio și home theater. Dar, la 4 ani de la apariție, Oppo a lansat primul său telefon mobil, iar mai apoi în 2011, a lansat primul smartphone. A fost începutul unei povești frumoase pe partea de telefoane mobile avansate, la prețuri accesibile.

Brandul s-a extins destul de rapid, iar acum produsele Oppo au ajuns în peste 40 de țări din lume, inclusiv în România. La noi în țară, încă se cunosc puține lucruri despre telefoanele Oppo, iar cei care nu au încredere în brandurile noi, tind să le evite. Cu toate acestea, cei interesați de noutăți, cei atrași de prețurile bune, se opresc și studiază mai mult configurațiile și ofertele Oppo.

  • Telefon Mobil OppoA72, Procesor Snapdragon 665 Octa-core 2.0/1.8 GHz, IPS LCD Capacitiv touchscreen 6.5″, 4GB RAM, 128GB Flash, Camera Quad 48+8+2+2MP, 4G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Negru) = 921 lei
  • Telefon Mobil Oppo Reno4 Lite, Procesor Mediatek MT6779V Helio P95 Octa-core, AMOLED Capacitive touchscreen 6.43″, 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Quad 48+8+2+2MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Negru) = 1385 lei

La ce să te aștepți de la telefoanele mobile producator Oppo?

Oppo vinde telefoane în mai multe serii principale. Există inclusiv dispozitive concept ale companiei cum ar fi Oppo X Nendo și Oppo X2021. Dar, acestea vor apărea probabil în perioada următoare. Deocamdată, românii pot găsi telefoane mobile Oppo din seria Find X, Reno xi A în magazinele online, cum este evoMAG.

Modele sunt în general disponibile în varianta Pro și Lite, au specificații foarte bune, cu senzori de cameră personalizați de la Sony. Variantele Lite tind să fie mai accesibile la preț, comparativ cu variantele Pro.

Dacă seria Oppo Find X2 se află în top, sub ea se plasează seria Reno, o gamă medie de telefoane Oppo. Acestea sunt modele standard Pro și Z sau Lite și au specificații bune, în carcase mai accesibile ca preț.

Sub seria Oppo Reno, se află telefoanele Oppo seria A ( oppo a72  oppo a53,  oppo a9  si altele). Aceste smartphone-uri au în general dimensiuni decente ale ecranului, baterii generoase și prețuri mici.

Pentru mai multe oferte de telefoane Oppo, inclusiv caracteristici, păreri telefoane Oppo și detalii tehnice, vizitați evoMAG.