Descoperirea momentului în criza COVID

Spray-ul nazal Taffix, care oferă o protecţie de 99,9% împotriva virus-urilor, este disponibil în România online şi în farmacii
Ro Distribution 2000 a adus în România sprayul nazal pe bază de pulbere pentru pro-tecţie împotriva SARS-CoV-2, conform unui comunicat.

Produs în Israel, de cunoscuta companie biofarmaceutică Nasus Pharma, avizat şi aprobat de autorităţile române, acesta poate fi cumpărat acum din farmaciile HelpNet şi online pe taffix.ro

Scapi imediat de virus. Ce trebuie să faci

Într-un moment în care întreaga lume a fost blocată de izbucnirea pandemiei de COVID-19, cercetătorii israelieni de la Nasus Pharma si-au propus să ofere oamenilor premisele revenirii la un stil de viaţă cât mai apropiat de cel pe care îl aveau. Astfel, după luni de lucru în laborator, aceştia au dezvoltat un produs inovator, TAFFIX, care blochează în mod eficient virusurile să ajungă la mucoasa nazală, acesta fiind capabil să reducă rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 cu 99,9%. Inclusiv motto-ul spray-ului nazal este elocvent în acest sens: You‘re good to go (Eşti pregătit să pleci).

Pulberea din acest spray este transformată în gel în interiorul nasului, creând astfel o barieră activă ce apără, protejează şi dezactivează virusurile cu transmitere prin aer ce se află adesea în spaţiile deschise, avioane, trenuri, centre comerciale, mijloace de transport în comun. Concret, TAFFIX creează un film protector acid pe mucoasa nazală şi blochează intrarea virusurilor, scăzând nivelul pH-ului din cavitatea nazală la 3.5 (sub pragul de 6.5 de supravieţuire a oricărui virus).Câte un puf de TAFFIX aplicat în fiecare nară acţionează în 50 secunde de la aplicare şi asigură o protecţie împotriva infectării de 5 ore, un singur flacon incluzând aproximativ 200 de pufuri.

Acest spray nazal poate fi utilizat ca protecţie împotriva infectării cu SARS-COV-2, dar şi împotriva altor virusuri, pentru protecţia împotriva răcelii obişnuite şi pentru reducerea simptomelor cauzate de rinitele alergice.

Vezi aici mai multe despre TAFFIX, de ce să îl alegi şi cum funcţionează: youtube.com

Pentru că eficienţa companiilor farmaceutice israeliene şi a statului Israel sunt deja recunoscute şi dovedite, aceştia fiind printre cei mai avansaţi la nivel mondial în depăşirea crizei generate de Covid-19, TAFFIX se vinde deja pe piaţa din Europa (Germania, Franta, Italia, Spania etc), iar începând cu 10 martie este disponibil şi în România, în reţeaua farmaciilor Help Net, la un preţ recomandat de 90 lei.