Denise Rifai va fi uimită. Toată lumea a aflat acum de ce Dani Oțil nu vrea să meargă în emisiunea ei. Explicația a fost oferită chiar de către vedeta Antena 1. Acesta a fost criticat de mai mulți fani după ce a făcut o aluzie în direct despre emisiunea lui Denise Rifai, unde, recent a participat Connect-R. Cel din urmă tocmai dezvăluise că a consumat droguri.

Amintim declarația făcută de Dani Oțil recent, în ce privește emisiunea lui Denise Rifai. În cea mai nouă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea l-a avut ca invitat pe Connect-R, care a dezvăluit că s-a confruntat cu problema consumului de droguri, în trecut. Artistul a recunscut că se droga în fiecare zi, împreună cu mai mulți prieteni.

„M-am drogat foarte mult timp, din 2009, până în 2014/2015. Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală. Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiţi. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineaţă”, a spus atunci artistul.

Declarația lui Dani Oțil care a provocat tensiune

Imediat au apărut și reacțiile. Dani Oțil a explicat cum se poate ajunge la problema drogurilor și apoi în emisiunea lui Denise Rifai. Într-o discuție cu una dintre invitatele sale, Dani Oțil a avut o remarcă referitoare la ceea ce s-a petrecut în emisiunea lui Rifai.

„M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”, a spus Dani Oțil.

De ce nu merge la Denise Rifai în emisiune

Imediat internauții au reacționat și l-au criticat aspru pe Dani Oțil. Vedeta Antena 1 a simțit nevoie să revină pe subiect și să ofere explicații. El a susținut în timpul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” că le-a scris tuturor celor l-au criticat în mediul online, pentru a explica exact contextul în care a făcut referire la emisiunea lui Denise Rifai. Matinalul a mai dezvăluit că însăși prezentatoarea de la Kanal D, Denise Rifai, l-a întrebat de ce nu participă în emisiunea ei.

„Le-am scris tuturor și i-am întrebat dacă sunt supărați pe mine. (…) Le-am explicat contextul. Niciunul dintre aceștia nu văzuseră emisiunea. M-a întrebat Denise Rifai de ce nu merg la ea (n.red. în emisiune). I-am zis că o să iasă lumea în stradă și nu mă lasă Guvernul”, a punctat Dani Oțil.