Dani Oțil a vorbit fără perdea despre vechea sa relație amoroasă cu Mihaela Rădulescu. Prezentatorul TV de la Antena1 a fost invitat la podcastul lui Speak, unde a făcut dezvăluiri picante din trecutul său.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format, la un moment dat, unul dintre cele mai criticate cupluri mondene de la vremea aceea. Deși românii nu le dădeau vreo șansă de reușită la început din cauza diferenței de vârstă, aceștia au avut o relație care a durat mai mult de un an de zile și chiar după ce au decis să o ia pe drumuri diferite, vedetele au păstrat legătura.

„A fost pentru mine un mare boost de imagine”

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a recunoscut că popularitatea sa a crescut considerabil după ce povestea sa de dragoste cu Mihaela Rădulescu a fost făcută publică.

„În perioada în care am fost cu Mihaela, care evident că a fost pentru mine un mare boost de imagine, că eram un mucos de 28 de ani, care evident, făcea dragoste cu o femeie mai bătrână și pe atunci, nu ca acum…” a spus Dani Oțil.

La auzul cuvântului „bătrână”, Speak l-a întrerupt imediat și i-a atras atenția: „Mai în vârstă, nu mai bătrână!”

În ciuda intervenției cântărețului, Dani Oțil l-a surprins pe Speak spunând că „și ea zicea la fel”. Ba mai mult, potrivit vedetei de la Antena1, fosta sa parteneră ironiza adesea diferența de vârstă dintre ei. Amândoi râzând copios la fiecare glumă.

„Mai în vârstă… nu, nu că și ea zicea la fel! Tot timpul îmi zicea: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă! Dar noi eram împreună, în vacanță. (…) Și… bă, am uitat să o chem la nuntă!” a continuat Dani Oțil.

Dani Oțil, despre Mihaela Rădulescu: „Am uitat să o chem la nuntă!”

În acel moment, gazda podcastului a reacționat. Speak a fost surprins de faptul că invitatul său dorește ca una dintre fostele sale iubite să participle la nuntă.

„Cum s-o chemi la nuntă, mă?!”, a întrebat Speak.

Dani Oțil a confirmat că „are plicul pregătit.” Acesta a încheiat printr-o notă umoristică, spunând că doar în acest fel ar putea primi bani de la postul de televiziune concurent, PRO TV.

„O să o chem când fac nunta aia mare, cu pregătiri. Are plicul pregătit! Și e singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV.”, a spus el.

 

@iamspeakCum face @Dani Otil bani de la ProTV?! #LaFileu #Podcast #fy #fyp♬ original sound – speak