Pe contul de Facebook al lui Denise Rifai a apărut o nouă postare. De această dată mesajul postat de către jurnalistă este unul de conștientizare a coronavirusului, având în vedere că foarte mulți români nu cred în așa ceva.

”Cum scriam si azinoapte…Covid exista! Si ne ia de langa noi oameni dragi! Si oameni tineri si capabili!”, și-a început Rifai mesajul.

Decesul implantologului Taner Chemal a făcut-o să scrie această postare

În același mesaj, Rifai prezintă cazul implantologului Taner Chemal care a murit după ce s-a infectat cu COVID-19.

”Pierderea acestui om este o drama fara margini pentru familie, apropiati si lumea medicala! Eu, la randul meu, sunt socata si nu mi vine sa cred cat de repede s-a intamplat totul! Dumnezeu sa-l aiba in paza!”, a mai spus jurnalista de la Kanal D.

România are nevoie de o schimbare

În închiere, Denise Rifai a scris că România are o nevoie majoră de schimbare, iar sectorul medical trebuie să devină puternic. Mai mult decât atât, Rifai este de părere că drama prin care trec familiile celor bolnavi de coronavirus sau care mor din cauza acestuia să fie un exemplu pentru ceilalți români care cred că totul este o făcătură.

”Poate tragedii din acestea si drama prin care vor trece multi dintre noi, luptand cu virusul asta necrutator, ne vor face mai buni, mai intelepti si mai uniti!

Romania are nevoie de o schimbare profunda si avem nevoie de un sector medical extrem de puternic si de functional! Suntem intr-un dezastru din punct de vedere al calitatii infrastructurii spitalicesti, cum n am fost niciodata!

Si cu toate acestea, inca avem medici si asistente care rabda si indura, si-si pun viata in joc, la propriu, pentru noi!”, a fost mesajul lui Denise Rifai.

Cine este Taner Chemal

Taner Chemal, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Unul dintre cei mai apreciați implantologi și specialiști în chirurgie orală din România a decedat joi seara la spitalul Colentina.