Denise Rifai trage semnalul de alarmă. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, prezentatoare de la Kanal D se arată revoltată de ce se întâmplă în lumea politică. Este vorba despre dosarul 10 august
Aceasta susține că dacă ministrul Justiției se va implica în dosar, acesta s-ar putea implica politic și personal și în alte dosare.  Totodată, ea s-a arătat revoltată de decizia luată de magistrați în cazul dosarului 10 august.
„Am fost in strada pe 10 august! L-am votat pe Iohannis! Am zis ca nu mai fac politica, dar simt ca ma sufoc!
Nu e bine ce cere presedintele! Am spus si militam, cu totii, sa nu existe presiuni politice in justitie! Nu are ce sa faca ministrul justitiei!!!! Daca ministrul justitiei se va putea implica in acest dosar, inseamna ca se va putea implica in toate celelalte si in toate cele in care, politic sau personal, i se va cere sau va avea interes sa o faca!
Este intr-adevar incredibil ce decizie au luat magistratii in dosarul 10 august, dar o Romanie intreaga a iesit in piata tocmai pentru ca alti politicieni, baronii rosii la vremea respectiva, doreau sa puna ghearele pe legile justitiei, si s-o modifice pentru ca un anumit politician, Liviu Dragnea, sa scape de dosare si sa poate fii asezat premier al Romaniei!”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Un joc la fel de periculos

Totodată, prezentatoare tv a mai adăugat că în prezent, românii sunt de aceași parte cu președintele Iohannis, însă și acest lucru este la fel de periculos, pentru că nu se poate face nimic.
Ea a mai adăugat că nu înțelege ce i se transmite președintelui Iohannis prin decizia de clasare a dosarului 10 august, însă ar putea fi ceva mai periculos decât violențele din acea zi.
„Acum, Da, noi suntem de aceeasi parte a baricadei cu presedintele Iohannis, dar e un joc la fel de periculos si nu putem crea un precedent pentru alti politicieni care ar putea cere, peste doi ani, reluarea unor dosare, care i ar avantaja pe ei!
Nu inteleg cine rade de noi si ce i se transmite presedintelui Iohannis prin aceasta decizie de clasare a dosarului 10 august, dar precedentul ce s-ar crea e cu muult mai periculos chiar si decat bataia incasata de romani pe 10 august!”, a mai adăugat Rifai.
Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea