Denise Rifai a lansat sâmbătă seara o serie de laude la adresa lui Florin Cîțu, despre care spune că este deștept și nu este corupt sau coruptibil, lucru care îl face periculos.

Mesajul lui Denise Rifai

CTP este, din păcate, singurul dintre jurnaliștii cu vechime și greutate ai Romainei, care au avut câteva cuvinte bune la adresa actualului prim-ministru. Este foarte mult adevăr în portretul pe care CTP îl face lui FC! Un tip tânăr, cu o meserie a lui, care a fost numit la conducerea acestei țări. Are deci, cu siguranță, potrivnică, o parte importantă din clasa politică de astăzi. Căci exact profilul lui Florin ar tb să existe într o clasa politică Reformată!

Dar, din păcate, cei mai mulți dintre politicienii tineri, sunt mai periculoși decât cei vechi. Mai nepregătiți. Muuult mai nepregătiți și foarte foaaarte avizi de bani și de putere. Cum e mai rău, adică! Mă uit cu groază la “nouă” clasa politică. Cât despre Florin. E tânăr. E deștept. Și nu e corupt. Nici coruptibil. Și în plus, are o meserie a lui! Cam periculos pentru mulți, zic!

Mă întreb însă înspre ce orizonturi privesc ceilalți Mari Jurnaliști ai României???! Oare de ce e așa mare Tăcerea???! Cu siguranță, nu e doar CTP cel care a constatat cele pe care atât de frumos le a enumerat în editorialul de mai jos. Cât despre noooooi! Nooooi Ne vedem la #40deintrebari! Și în curând, și cu Guvernul României! Îl luăm la Întrebări! #40intrebari #KanalD”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Ce a transmis CTP despre premierul Florin Cîțu

Florin Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României, pentru că, spre deosebire de alți premieri, are o meserie pe care o stăpânește. Problema cu funcția de prim-ministru este că el trebuie să fie și politician. Trebuie să balanseze între meserie și politică, iar principala problemă a domnului Cîțu nu este cu partenerii din coaliție, cât cu propriul partid, a spus vineri seara la Digi24 gazetarul Cristian Tudor Popescu.

„Domnul Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României. Dacă face ceea ce a spus aseară că are de gând să facă, asta va fi. Va fi un premier istoric. De ce spun asta? Pentru că domnul Cîțu și-a propus, are o viziune și un proiect de maximă intensitate și în același timp de maximă necesitate, care așteaptă de 30 de ani”, a spus gazetarul.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea