Sunt clipe de coşmar pentru fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, Alex Bodi. Bărbatul acuzat de proxenetism şi trafic de persoane ar putea ajunge din nou după gratii.

Alex Bodi a trebuit să meargă luni, 18 ianuarie, la Tribunalul Craiova, într-un nou termen al dosarului său. DIICOT vrea cu orice preţ să-l vadă pe acesta înapoi în arest.

Alex Bodi, ameninţat de DIICOT cu arestul preventiv

Procurorii DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) cer ca Alex Bodi să ajungă din nou după gratii. Mai exact, cer înlocuirea arestului la domiciliu cu arestul preventiv. Motivul: bărbatul ar fi încălcat termenii impuşi de instanţă.

Omul de afaceri susţine sus şi tare că este nevinovat şi, cel puţin deocamdată, rămâne în libertate. Judecătorii de la Tribunalul Craiova au decis luni că sentința rămâne în pronunțare.

“A rămas în pronunțare, așa cum se întâmplă de fiecare dată. Așteptăm și noi decizia. Nu știm când va veni”, a declarat Alex Bodi la ieşirea de la tribunal. Nici el, nici avocatul său nu au dorit să facă şi alte comentarii, potrivit Cancan.

Va scăpa afaceristul şi de sechestru?

Tot luni, se pare că avocatul lui Alex Bodi a cerut și ridicarea sechestrului de pe bunuri, pus de procurori în luna noiembrie 2020.

Săptămâna trecută, afaceristul declara că este încrezător şi consideră că totul se va rezolva cât mai rapid, fără a fi în pericol să ajungă din nou la închisoare.

“Suntem încrezători, din moment ce nu au apărut alte probleme, normal că ne menținem pozitivitatea și dorim să se rezolve totul cât mai rapid. Acum sunt un pic cam obosit. E extenuant. Au fost două cereri: una cu arestul preventiv și cealaltă în baza prelungirii arestului la domiciliu”, declara acesta pe 13 ianuarie.

Ce a făcut Alex Bodi weekend-ul trecut?

Arestul la domiciliu nu-l împiedică pe fostul soţ al Biancăi Drăguşanu să se distreze. Weekend-ul trecut, el şi-a chemat acasă mai mulţi prieteni, iar apoi a făcut totul public pe Instagram. Narghileaua şi meciurile din UFC au fost vedetele serii.

“În momentul de față, nu-mi permit să clachez, pentru că am două fetițe care înseamnă totul pentru mine și, oricât de grea ar fi o luptă, nu aș accepta înfrângerea niciodată. Mereu când am avut momente dificile, oricât de greu părea, am crezut în mine și am știut ce-mi doresc de la viață.

Cu cât lumea nu credea în mine și nu-mi dădea credit, cu atât mai mare era ambiția și dorința de a reuși! Dar niciodată nu poți reuși fără ajutorul Lui Dumnezeu”, a transmis atunci Alex.