Viorica Dăncilă părea ieșită din joc. După ce a piedut la scor prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis, apoi postul de premier și de cel de șef al PSD, Dăncilă intrase înt-un con de umbră.

Dăncilă dă de pământ cu Guvernul Orban

Acum, fosta șefă a PSD iese la rampă și critică dur Guvernul Orban. Dăncilă spune că decizia Băncii Mondiale prin care România intră în topul țărilor cu venituri ridicate, pentru anul 2019, arată că rezultatele guvernării PSD au fost unele foarte bune. Mai mult, îi atacă pe liberali pe care îi acuză de minciuni și manipulările.

”Toată propaganda de luni de zile a PNL a fost dată peste cap de o singură decizie a Băncii Mondiale: promovarea României în rândul țărilor cu venituri ridicate, ca urmare a performanțelor economice din 2019.

Nenumăratele minciuni, manipulări și atacuri liberale de anul trecut și din acest an se dovedesc acum EGALE CU ZERO. România s-a dezvoltat în 2019 și s-a dezvoltat solid, iar asta datorită guvernării PSD și eforturilor echipei PSD, în ciuda tuturor celor care ne-au criticat în mod nedrept.

A fost o muncă extraordinar de grea, dar care a adus bunăstare țării, iar nouă ne-a dat sentimentul datoriei împlinite. Pentru rezultatele guvernării pe care am condus-o, am stat și voi sta întotdeauna cu capul sus!”, scrie Viorica Dăncilă pe o ețea de socializare.