Dan Barna refuză din start propunerea lui Dacian Cioloş de a renunţa amândoi la cursa pentru şefia USR-PLUS. Co-preşedintele USR-PLUS a spus, întrebat fiind ce părere are despre propunerea lui Dacian Cioloş de a nu candida pentru şefia partidului, că USR-PLUS este un proiect la care munceşte de patru ani şi că are „foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor” săi de partid.

Reacția lui Barna după propunerea lui Cioloș

Barna s-a arătat puțin ofensat de întrebare și de propunere în sine și spune că a participat la „toate luptele şi la toate confruntările pe care USR-PLUS le-a avut”, acesta fiind și motivul pentru care refuză propunerea lui Cioloș și intenţionează să meargă mai departe.

„Proiectul USR-PLUS este un proiect la care muncesc de patru ani de zile, este un proiect asumat, am foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor mei”, a spus Dan Barna, joi, întrebat fiind ce părere are despre propunerea lui Dacian Cioloş de a renunţa amândoi la ideea candidaturii la preşedinţia formaţiunii politice USR-PLUS, potrivit news.ro.

Înțelepciunea lui Cioloș, pusă sub semnul întrebării

Întrebat dacă mai are încredere şi în înţelepciunea lui Cioloş cu privire la această propunere, Barna a anunţat că va „merge mai departe”.

„Este întotdeauna o chestiune de mesaj politic. Eu am participat la toate luptele şi la toate confruntările pe care USR PLUS le-a avut. Intenţionez să merg mai departe pentru că eu cred foarte mult că USR-PLUS este un partid care pe termen lung va avea un cuvânt greu în politica din România”, a mai spus Dan Barna, refuzând să mai facă ale comentarii pe acest subiect.

Zilele trecute, Dacian Cioloş i-a propus lui Dan Barna să nu candideze niciunul pentru şefia partidului în toamnă şi să susţină un alt candidat, spun anumite surse politice, informația fiind practic confirmată de Barna prin răspunsul dat astăzi.