Bogdan Mocanu trece prin momente triste. Cântărețul s-a despărțit de iubita sa: Suntem separați de ceva timp

Invitat recent la Antena Stars, Bogdan Mocanu a scos la iveală faptul că nu mai este într-o relație. De-a lungul timpului, acesta a preferat să nu păstreze discreția în ceea ce privește viața personală, însă de fiecare dată a descris-o cu cele mai frumoase cuvinte.

Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a spus că el și cu iubita sa nu mai formează un cuplu, despărțirea fiind de comun acord. Acesta a mai spus că fiecare urmează să se concentreze pe carieră în următoarea perioadă.

Cu toate acestea, Bogdan Mocanu nu a exclus ipoteza unei împăcări, spunând că încă există sentimente.

„Chestiile sunt proaspete acum. Am decis amândoi să ne focusăm pe carieră. Nu pot spune că este definitiv. Suntem separați de ceva timp, însă e clar că sunt sentimente la mijloc. Așa credem noi că e mai bine acum, însă ea este una dintre cele mai deștepte și frumoase femei pe care eu le-am întâlnit’, a declarat Bogdan Mocanu la Antena Stars.

Își dorea o familie cu iubita sa

În urmă cu o lună, iubita lui Bogdan Mocanu spunea în cadrul unui vlog realizat de acesta că își dorește să întemeieze o familie cu fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”.

„Îmi doresc o casă mare, cu mulți copii, cu căței, și cu Gucci (n.r pisica), să mergem în vacanțe, să ne certăm la fel de des cum ne certăm și acum și să ne iubim la fel de tare, iar Bogdan să nu se schimbe, să fie la fel de gelos. Îl consider frumos, că este al meu, inteligent și câteodată nesuferit de vreau să-l omor”, spunea iubita acestuia.