Cutremur pentru Andreea Bălan. Medicii au rămas șocați de ce i-au găsit în stomac. A fost la un pas de moarte. Este a doua oară când artista trece printr-un moment dificil. Prima oară ea era să moară în timpul unei cezariene.

Andreea Bălan a trecut iar, acum, printr-un epsod dramatic. Acum, medicii i-au găsit artistei o pungă de puroi în stomac.

Pentru Andreea Bălan nu pare să fie cea mai fericită perioadă din viața ei. Despărțită de soțul său, George Burcea, artista nu pare să mai aibă nici foarte multă preocupare pe plan profesional. Din cauza pandemiei de coronavirus i-au fost anulate foarte multe angajamente pe care artista le avea pe agendă.

Andrea Bălan se află internată în spital cu diagnostic de abces abdominal și este înafara oricărui pericol. Însă a trecut, din nou, pe lângă moarte:

“Ea a mai avut dureri de stomac, dar le-a pus pe baza stresului, a programului agitat, a oboselii. Nu s-a gândit că poate fi atât de grav. Medicii i-au găsit o pungă de puroi în stomac. Din fericire, au putut să evite operația printr-un drenaj. Însă a fost la un pas de septicemie, iar atunci șansele să mai scape cu viață erau destul de mici. Dumnezeu o iubește, a scăpat-o și de data aceasta. Acum este bine, însă a fost foarte speriată”, au declarat apropiați ai blondinei, pentru Impact.ro.

Artist se simte în acest moment bine, dar nu are voie să primească vizite. Ea a postat o filmare pe conturile de socializare pentru a-și asigura fanii că este bine și că va reveni acasă în câteva zile:

“Neața dragilor, vreau să vă spun că sunt bine. M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a spus Andreea Bălan, pe contul de Instagram.