Nimeni nu investește într-o mașină, mai ales dacă este vorba de una second hand, fără să o vadă în realitate. Dar timpul pe care îl pierdem cu stabilirea întâlnirilor cu vânzătorii fiecărui automobil care ne interesează reprezintă o resursă importantă pe care nu o mai putem înlocui niciodată. De aceea, în cazul unor astfel de cumpărături, pentru a filtra mai eficient anunțurile de pe internet care chiar se potrivesc cu cerințele noastre de cele cărora nu merită să le acordăm importanță, trebuie să folosim o platformă care să ne ajute să diferențiem produsele cu potențial.

Cautimasina.ro – site-ul ideal pentru gasirea unei mașini second hand perfecte

Pe cautimasina.ro este simplu să găsești mașini second hand care merită atenția ta. Cautimasina.ro este un agregator de anunțuri, cu o bază de date de peste două milioane de anunțuri auto, pe care le folosește în statisticile sale, și cu informații complete, obținute din peste 160 de site-uri. 

Pentru mașinile second hand, o căutare a unui produs pe această platformă se poate efectua într-unul din următoarele trei moduri:

 • căutând mașina potrivită în funcție de niște criterii de interes;
 • vizualizând secțiunea de oferte și alegând de acolo un automobil convenabil;
 • evaluând un produs găsit pe cautimasina.ro sau un alt site și comparând-ul cu alte oferte.

Indiferent de metoda aleasă, rezultatele sunt aceleași. Din imensa colecție de anunțuri auto postate online, cautimasina.ro evidențiază exact acele automobile care corespund criteriilor tale. Iar dacă nimic din ce găsești nu te satisface, la fel de bine poți să te răzgândești și să cumperi o mașină nouă din secțiunea cu astfel de produse.

Cautimasina.ro are o intefață foarte simplu de folosit și un meniu prietenos cu utilizatorii, ce permite oricui efectuarea unui număr nelimitat de interogări, cu rată maximă de succes, chiar dacă nu are cunoștințe avansate de utilizare a internetului sau de informatică. Niciodată nu a fost foarte dificil să găsești pe internet anunțuri auto cu mașini second hand, dar cautimasina.ro a simplificat și mai mult procesul dând utilizatorilor săi posibilitatea să verifice dacă anunțurile postate au prețuri corecte și să compare și cu alte variante.

Pentru a scurta timpul necesar găsirii unui automobil second hand pe care merită să-l vezi și în realitate, este necesară o analiză mașină detaliată online. Dar acest lucru este acum posibil prin intermediul platformei cautimasina.ro!

După ce criterii poți căuta un automobil pe platforma cautimasina.ro?

Pentru ca selecția să fie cât mai strictă și tu, ca utilizator, să nu-ți pierzi timpul cu anunțuri care nu-ți aduc niciun beneficiu, platforma cautimasina.ro îți pune la dispoziție următoarele criterii de filtrare:

 • brandul automobilului;
 • modelul acestuia;
 • anul minim de fabricație;
 • anul maxim de fabricație;
 • prețul minim al investiției;
 • prețul maxim al investiției;
 • numărul minim de kilometri;
 • numărul maxim de kilometri;
 • tipul de combustibil;
 • forma caroseriei;
 • tipul de transmisie;
 • regiunea de origine a anunțului;
 • vechimea anunțului.

Toate criteriile de mai sus ajută la efectuarea unei selecții optime, ce scurtează timpul de găsire a unui autoturism second hand. Apoi, pentru cele mai bune rezultate, dacă găsești un automobil care te interesează și vrei să verifici dacă prețul practicat de proprietarul său este cel corect, poți deschide o fereastră separată, accesa din nou site-ul cautimasini.ro, iar în secțiunea Evaluează, să introduci datele acestuia.

Procedând în acest mod, verifici dacă prețul produsului de interes este sub sau peste nivelul pieței și de asemenea, ai posibilitatea să găsești și alte anunțuri auto cu mașini cu aceleași caracteristici și să alegi exact ceea ce ți se potrivește! Astfel, făcând online o analiză atât de detaliată și în același timp atât de simplu de efectuat, poți la final să te orientezi doar către autoturismele pentru care ești convins că există șanse reale să le cumperi.

Articol susținut de Oblyo Digital Agency