În timp ce obiectivul acestui joc este acela de a avea 21 de puncte sau cel mai apropiat punctaj, ar trebui să știi că atunci când vrei să câștigi obiectivul va fi depășirea dealerului fără să exagerezi. Pentru asta există câteva strategii și sfaturi pe care le poți folosi și pe care ți le vom prezenta în continuare.

Cum să câștigi jucând blackjack

Dacă vrei să începi să joci mai bine este esențial să ții cont de câteva sfaturi:
– Descoperă diferite variante ale jocului și învață una dintre ele. În mod ideal, dacă ești novice, învață să joci blackjack clasic.
-Învață foarte bine regulile jocului, atât cele care se aplică jucătorului, cât și cele pentru crupier.
– Învață să joci foarte bine, poți face asta cu prietenii sau cu aplicații gratuite.

Odată respectate sfaturile de mai sus, poți începe să înveți strategia de bază a blackjack-ului, care areanumite reguli specifice care te vor ajuta să iei decizii în timpul jocului luând în considerare cartea pe care jucătorul o are descoperită și mâna pe care o ai tu. 

Strategia de bază este un răspuns bun la întrebarea cum să câștigi jucândblackjack, dar trebuie să știi că se concentrează pe acordarea de beneficii pe termen lung. Această strategie îțiva spune cât de mult să te expui, să ceri o carte, dar, mai presus de toate, te va ajuta să cunoști momentul exact în care să-ți dublezi pariul sau să împărți cărțile.

Cum se dezvoltă această strategie?

Pentru asta trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

Strategia începe cu clasificarea cărții dealerului, care poate fi slabă sau puternică, în funcție de șansele ca acesta să treacă sau să obțină o mână bună (adică de la 17 la 21). Cărțile slabe sunt cele de la 2 la 6, cele mai slabe fiind cele 5 și 6. Cele mai puternice sunt cele care merg de la 7 la AS.

 

Forță și slăbiciune: în această strategie pentru a câștiga jucând blackjack, trebuie să te uiți la cât de slabă sau puternică este cartea dealerului pentru a putea acționa.

Așadar, pentru a câștiga jucând acest joc, trebuie să faci următoarele:

Dacă ai o mână puternică de peste 12 și cartea dealeruluieste de 4,5 sau 6 trebuie să te oprești, așteptând să treacă.

acă ai 12, dar cărțile sunt 2 sau 3 trebuie să ceri o carte.

Dacă ai o mână între 17 și 20, mâna câștigătoare, trebuie să te oprești.

Trebuie să fie ceri cu mâini puternice, nu mai mari de 17, când dealerul are cărți puternice  încercând să îmbunătățească scorul.

Dacă dealerul are o carte slabă, se poate dubla  mâna, deși mâna este puternică și el adaugă 10. Acest lucru nu se aplică dacă dealerul are un As (11)

Dacă ai posibilitatea de a împărți cărțile, ar trebui să faci acest lucru doar atunci când dealerul are o carte slabă, dar luând în considerare căoptașii și așii trebuie separați. Ar trebui să știi că în pachetul de 52 de cărți, 10 apare de 16 ori, deci există multe șanse de a obține o mână câștigătoare. Cea pe care nu trebuie să o împarți sunt cele de 10, deoarece mâna însăși este deja bună.

Aceste recomandări se află în cadrul strategiei de bază, deci dacă dorești să știi cum să câștigi jucândblackjack este indicat să cunoști toate regulile acestei strategii și să le pui în practică.

Datorită acestei strategii vei ști:

Când să ceri o carte sau să te oprești, în funcție de caz. Desigur, pentru a înțelege și stăpâni această strategie, trebuie să înțelegi foarte bine conceptele- cărți slabe și puternice.

De asemenea, cu această strategie vei găsi mese simple de manevrat și care îți va spune ce să faci în jocurile care sunt dezvoltate cu o singură mână sau cu mai multe mâini.

 

De asemenea, vei ști când să dublezi și să împarți. Această strategie este în principal concentrată pe creșterea pe care o poți realiza cu pariul tău prin separarea cărților sau prin dublarea pariului inițial.

Avantajul strategiei de bază a BlackJack constă în a profita de oportunitatea de a mări pariul prin dublarea pariului sau prin separarea cărților atunci când apar condiții favorabile pentru aceasta.

Deci, pentru a câștiga este indicat să descoperi strategia de bază și să înveți să o folosești. O astfel de strategie o poți aplica online. Este foarte simplu să joci online, trebuie doar să găsești casino-ul potrivit. Succes!