Mircea Badea a reușit să pună mâna pe o serie de imagini apărute în spațiul online. Este vorba despre poze cu Nicușor Dan, noul primar General al Capitalei, încă din perioada tinereții sale.

În opinia lui Mircea Badea, asemănarea dintre Nicușor și Smiley este una izbitoare, lucru care l-a amuzat fără limite. Prezentatorul Tv a izbucnit în râs, în direct, umilindu-l crunt pe noul primar al Capitalei.

Pentru a înțelege mai bine, Nicușor Dan, la fel ca și Smiley, avea părul lung și mereu prins în coadă. Nici trăsăturile nu sunt foarte diferite, în imagini se poate observa o anumită asemănare între cei doi. Mircea Badea nu s-a oprit și, tot în direct, a să fredoneze una din melodiile recent scoase pe piață de către Smiley.

„Bă, băiatule, deci cum era! A sunat Smiley şi şi-a cerut faţa înapoi. Ăsta era Nicuşor Dan? Fabulos! Seamănă cu Nicușor Dan, cred că el e. Nu are cum să fie Smiley, nu? E ziua în care, îmi las maşina în parcare…”, a spus Mircea Badea.

Ce se va întâmpla cu traficul din Capitală

Totodată, Mircea Badea a vorbit și despre  un fragment dintr-un discurs de-al lui Nicușor Dan, în care acesta promite că va rezolva problema traficului rutier infernal din Capitală.

Mai exact, prezentatorul Tv a citit un interviu cu Nicuşor Dan în care acesta vorbeşte despre cum va reduce traficul cu 40 %, până la sfârșitul mandatului său, lucru pe care faimosul prezentator TV nu îl crede, având în vedere faptul că inclusiv Gabriela Firea a anunțat  la începutul mandatului ei același lucru, care din păcate nu s-a întâmplat, ba din contră, Bucureștiul s-a aglomerat și mai mult în ultimii ani.

„Cum va reuşi? Sunteţi pregătiţi? Va aplica formule de calcul matematic (…) Nicușor Dan a fost un mega olimpic internațional, a luat premiul întâi la olimpiada internațională de matematică pe vremea lui Ceaușescu. Tare, tare, inconstestabil.
Ce formule matematice, domnule Nicușor, dacă puteți să detaliați formula matematică. Teorema lui Nicușor Dan”, a mai spus Mircea Badea.