Cum a reușit un om să piardă un card cu 27.000 de lei? Hoții nu se așteptau să găsească așa ceva pe spatele lui

Hoții au reușit să scoată toată suma respectivă deoarece pe spatele cardului bancar era scris PIN-ul acestuia. De asemenea, persoana afectată a sesizat faptul că ar fi fost efectuate operațiuni de retragere de numerar, în valoare totală de 27.000 de lei, de la bancomate situate în municipiul Medgidia.

„Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați, la data de 13 august a.c., de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trenul care face legătura între Mangalia și Suceava, ar fi constatat, în momentul în care a ajuns în localitatea Râmnicu Sărat, faptul că îi lipsește portofelul, în care se aflau mai multe documente și un card bancar”, au informat oamenii legii.

Polițiștii au depistat 3 persoane bănuite de comiterea faptei

Mai apoi, în urma investigațiilor efectuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au depistat 3 persoane, un bărbat și 2 femei, cu vârste cuprinse între 26 și 65 de ani, toate din municipiul Medgidia, bănuite de comiterea faptei.

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul B.J.P.T. Constanța, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Medgidia, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri, conform informațiilor transmise de stirileprotv.ro

Totodată, cei 3 au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma probatoriului administrat în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Sursa foto: Dreamstime