Tocmai de aceea, pentru a va ajuta sa inchiriati mai usor, echipa de la Transcar SRL va pune la dispozitie servicii de inchirieri autocare intr-un mod cat se poate de simplu. Daca autocarele sunt ideale pentru grupuri mari, pentru grupurile formate dintr-un numar mai mic de 29 de persoane aveti nevoie de vehicule mai mici, deci de servicii inchirieri micorbuze

Compania Transcar SRL va face  totul pentru ca acest proces sa fie cat mai simplificat pentru clienti. Inchirierile sunt pentru toata lumea: pentru profesorii care organizeaza o excursie cu clasa macar o data pe an, pentru cuplurile care se casatoresc, pentru companiile care organizeaza ocazional un seminar, pentru transferuri de grupuri de la aeroport, pentru cei care doresc sa viziteze manastiri si biserici si asa mai departe. Transcar SRL coordoneaza proiectul fiecarui client, de la inceput pana la sfarsit, facand inchirierea unui autocar la fel de usoara ca si cumpararea unui bilet de autobuz! Trebuie mentionat faptul ca aceasta companie inchiriaza autocare si microbuze din Bucuresti si Teleorman.

Cum spuneam, inchirerea se face intr-un mod simplu. Mai intai, trebuie sa trimiteti o solicitare. Trimiteti datele de contact, oferiti informatii cu locatia, o data si o ora de plecare si de retur si numarul de participanti. Apoi veti primi o oferta online. Inainte de a face o rezervare, veti dori sa stiti ce angajamente va luati si la ce pret. Este destul de normal! 

Am pregatit un ghid in trei pasi clari care explica clar procesul inchirierii unui autobuz:

Pasul 1 – Oferta rapida

Nu aveti nevoie decat de un numar minim de informatii, cum am mentionat, pentru a obtine o oferta si pentru a calcula pretul. Cu aceste informatii veti primi o oferta cat mai repida si gratuita. In functie de dorintele clientului, compania Transcar SRL se va adapta.

Pasul 2 – Rezervarea

Dupa ce pretul a fost calculat, puteti rezerva imediat sau va puteti gandi mai mult timp daca este avantajos ceea ce vi se ofera. Daca efectuati rezervarea imediat veti fi contactat de unul dintre membri echipei care va organiza toate detaliile calatoriei. 

Pasul 3 – Finalizarea

Acum ca ati facut rezervarea, al treilea si ultimul pas este sa va planificati calatoria. Toate detaliile vor fi discutate cu  fiecare client, in special programul si detaliile adreselor de plecare si de destinatie. Veti primi toate aceste informatii si sunteti liber sa puneti absolut orice intrebare. Va garantam ca nicio intrebare nu va ramane fara raspuns din partea echipei de la Transcar SRL.

In ceea ce priveste microbuzele si autocarele, trebuie mentionat ca flota companiei este noua, cu brand-uri precum Isuzu, IVECO, Volvo, Mercedes sau Temsa. Toate vehiculele sunt confortabile, igienizate si dispun de sofer propriu profesionist si amabil, care va va duce in siguranta la orice destinatie, oricand doriti!