Liviu Dragnea nu o duce prea bine în spatele gratiilor, iar fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a rupt tăcerea cu privire la starea de sănătate a fostului lider PSD.

Potrivit acestuia, starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se deteriorează pe zi ce trece, în pușcărie. Totodată, acesta acuză faptul că în cazul lui Dragnea nu se aplică hotărâri definitive și irevocabile și este supus la abuzuri.

”Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica in cazul sau! Se mimeazā cā ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestā! E un bārbat puternic, care și-a impus sā reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus! Știe cā incā le este fricā de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți, cei ce-l susțin și îl asteaptā sā se intoarcā acasā!

Le este teamā celor de la putere, tremurā cei din actuala conducere securistoidā a PSD! Se feresc sā-i rosteascā numele cei ce l-au trādat și abandonat, ca sā le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca sā știți care este situația realā!”, scrie Codrin Ștefănescu, pe pagina personală de facebook.

Avocata lui Dragnea confirmă calvarul

Și Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a confirmat acest lucru. Acesta a vorbit despre starea de sănătate a fostului lider social-democrat.

Se pare că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea este dramatică și a precizat că acesta riscă să paralizeze dacă nu va fi operat de urgență. Anterior, postul Antena 3 a dezvăluit, citând surse apropiate fostului lider PSD că starea lui de sănătate este una precară.

Sursele apropiate lui Liviu Dragnea au spus că fostul lider a primit diagnosticul de sciatică paralizantă de stânga.

La începutul lunii octombrie, iubita sa, Irina Tănase, a declarat într-un interviu pentru Realitatea Plus că fostul șef PSD a ajuns la medic în închisoare, acuzând dureri insuportabile la coloană.

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. (…) Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. (…) Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa. Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate”, spunea Irina Tănase, la Realitatea Plus.