Probleme serioase pentru Corina, iubita lui Laurenţiu Reghecampf!

Corina Caciuc, hărţuită în mediul online! Ce mesaj a transmis tânăra

Corina Caciuc este hărţuită în mediul online de persoane rău-voitoare, care vor să profite de pe urmă nou câştigatei celebrităţi a acesteia.

Tânăra în vârstă de 29 de ani a ţinut să lămurească situaţia şi a precizat că deţine un singur cont pe Instagram, iar toate celelalte conturi care au apărut recent pe Facebook şi Instagram şi distribuie mesaje în numele ei sunt conturi false.

Sursa: Cancan.ro

“Fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, le-a transmis Corina acestor aşa-zise admiratoare, potrivit Cancan.

“Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.

În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin. Din preocuparea acestor admiratoare, înțeleg că eu sunt un model pentru ele, însă fac un apel să-și găsească alte activități. Le recomand să-și schimbe preocupările”, a declarat Corina Caciuc.

“Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. (…) voi depune demersuri pe cale legală”

Iubita lui Laurenţiu Reghecampf spune că este o persoană discretă şi doreşte să rămână aşa, subliniind că o poveste de iubire adevărată nu se poartă pe reţelele sociale, ci în linişte.

Corina a mai declarat că a contactat deja o casă de avocatură, pentru a depune demersuri pe cale legală împotriva acelora care i-au creat prejudicii de ordin moral, prin intermediul conturilor false.

“Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Atât cât se poate, desigur, având în vedere notorietatea de care beneficiază Laurențiu.

Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine

Sper că înțelegeți dorința mea de a nu fi un subiect de presă, de a avea o viață echilibrată. Dețin un singur cont pe Instagram, care, de altfel, este și privat! Celelalte sunt doar fake-uri, iar unele dintre ele îmi creează prejudicii consistente de ordin moral.

Însă, în privința acestora, am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a explicat Corina Caciuc.