Capital: Ce contine, exact, noul brand CODECS?
Nicoleta Dumitrescu: Este vorba despre furnizarea de solutii integrate prin programe de instruire. De fapt, ideea este de a ajuta compania client sa se dezvolte, prin instruirea personalului acesteia. Mai mult, CODECS ofera consultanta pana in momentul in care compania client atinge toate obiectivele stabilite la inceputul programului de instruire.
Capital: Care sunt punctele cheie ale programelor oferite?
Nicoleta Dumitrescu: Orientarea catre rezultate si furnizarea unor solutii pe termen lung ce asigura „return of the investment”. Asta inseamna ca banii cheltuiti cu programul respectiv se vor intoarce la compania client, creand valoare adaugata.
Capital: Care este structura programelor de instruire?
Nicoleta Dumitrescu: Programul porneste de la obiectivele de dezvoltare ale companiei client, fiind adaptat la nivelul de pregatire si experienta al angajatilor acesteia. Specialistii nostri realizeaza o diagnoza privind nevoile de dezvoltare ale firmei-client si stabilesc obiectivele impreuna cu managementul companiei. Etapa urmatoare este elaborarea si livrarea programului. Urmeaza etapa finala, de evaluare a rezultatelor. Noi vedem colaborarea cu firma-client ca un parteneriat pe termen lung, in care sa contribuim la dezvoltarea companiei in directia dorita. De aceea oferim clientilor nostri garantia ca suntem alaturi de ei pana la atingerea obiectivelor propuse.
Capital: De ce este nevoie de astfel de programe de training?
Nicoleta Dumitrescu: Pentru ca schimbarea este o stare a zilelor noastre, iar supravietuirea in aceste conditii implica o dezvoltare continua, ce conditioneaza din ce in ce mai mult performanta si pentru ca eficientizarea activitatii unei companii este conditionata de resursa umana de care aceasta dispune. Misiunea noastra este aceea de a sprijini dezvoltarea organizatiilor prin oamenii acestora.