Nicolae Ciucă le-a cerut candidaților să convingă cetățenii să adere la liberalism

La evenimentul de lansare a candidaților liberali în Neamț, șeful partidului, Nicolae Ciucă le-a cerut acestora să-i convingă pe cetățeni că altă soluție decât cea liberală nu există. Președintele PNL spune că județul Neamț are suficiente motive să-și îndrepte ochii spre politicile de dreapta. El a menționat că personal le-a solicitat să adopte o abordare în care să vorbească mai puțin. Și să lase faptele să vorbească despre ei, astfel încât cetățenii să-i aprecieze pe măsura realizărilor lor, nu a promisiunilor.

„Avem doi nemțeni, doi romașcani, pe George Lazăr și domnul Laurențiu Leoreanu. (…) Eu, personal, le-am cerut să aibă o abordare în care să vorbească mai puțin și să lase faptele să spună despre ei și cetățenii să-i aprecieze pe măsura realizărilor, nu a promisiunilor”, a declarat președintele PNL, Nicolae Ciucă, la evenimentul de lansare a candidaților în Neamț.

Ciucă l-a adus în discuție pe Laurențiu Leoreanu, candidatul liberal la primăria Romanului. Acesta a îndeplinit funcția de primar de două ori și a fost ales de două ori în Parlament. Președintele PNL a spus că îl cunoaște pe acesta din 2011. Ciucă a subliniat că încă de pe atunci, Laurențiu Leoreanu vorbea despre proiectele sale de viitor, unul dintre ele fiind chiar fabrica în care s-a ținut evenimentul de lansare.

„Îl cunosc din 2011. Și atunci discutam și prezenta cu foarte mult entuziasm proiectele pe care le are în dezvoltare. Astăzi suntem la unul dintre ele”, a spus Ciucă.

El a făcut referire la fabrica la care liberalii au ales să lanseze candidatura pentru primărie. Este vorba despre cel mai mare angajator din zonă, compania având peste 1800 de angajați.

„Se întoarce pentru a putea să-și ducă mai departe, alături de cetățenii Romanului, alături de echipa PNL, o serie întreagă de proiecte pentru care se angajează foarte ambițios să le ducă la bun sfârșit”, a completat Ciucă.

Șeful PNL l-a lăudat pe candidatul la CJ Neamț

Despre candidatul la Consiliul județean Neamț, George Lazăr a declarat că este un președinte de filială tânăr. Potrivit șefului liberal, acesta a reușit să coaguleze o echipă tânără, să vadă care sunt problemele județului Neamț și să le rezolve.

„Doresc să îi felicit pe domnul Lazăr și pe domnul Leoreanu, pentru angajamentul și disponibilitatea pe care le au, fiind reprezentanți de bază, de la vârful PNL în filiala Neamț, să se angajeze în această competiție politică” a spus Ciucă.

Liderul liberal a mai spus că județul Neamț are suficiente motive să-și îndrepte ochii spre politicile de dreapta.

Pe lângă proiectele mari de investiții, ca Autostrada Moldovei, Ciucă a amintit relația foarte bună cu mediul de afaceri, dar și eforturile locale pentru dezvoltarea învățământului dual, un succes în administrații liberale ca Brașov, Alba sau Cluj. Scopul acestui tip de învățământ este pregătirea profesională în domenii cerute de piața muncii locală, împreună cu firmele locale.