Detaliu surprinzător despre noul ministru de Finanțe! În ciuda adversității declarate între liberali și social-democrați, Vîlceanu a fost în PSD.

Ba chiar a avut o funcție de conducere în cadrul organizației de tineret, a dezvăluit Marcel Ciolacu.

Detaliu surprinzător despre noul ministru de Finanțe! A fost în PSD

Dan Vîlceanu, devenit ministru al Finanțelor la propunerea lui Florin Cîțu și a susținătorilor săi din PNL, a fost lider al tinerilor social-democrați, a dezvăluit miercuri Marcel Ciolacu, președintele PSD.

”Avem o pepinieră bună, dar nu este din produsele high-class ale PSD. Veți vedea în următoarele luni. Bine c-am scăpat de Florin Cîțu de la Finanțe.”, a afirmat Ciolacu.

Președintele PSD a declarat că președintele Klaus Iohannis este ”autorul moral a tot ce se întâmplă acum în România”, deoarece nu a lăsat PSD să facă Guvernul, deși social-democrații au câștigat alegerile parlamentare.

Ciolacu a mai susținut că premierul Florin Cîțu ar trebui să-și dea demisia pentru că a arătat că nu știe cât costă pâinea, aliment de bază.

”Iohannis e autorul moral”

”Marea problemă e că în continuare Florin Cîțu e premier. Eu personal nu mă așteptam, cu toată îndârjirea președintelui, că el e autorul moral a tot ce se întâmplă acum în Români.

El și-a dorit această coaliție a perdanților, a încălcat spiritul Constituției și nu a lăsat PSD să facă propunerea de premier și să desemneze de la partidul care a câștigat alegerile, iar acum plătim cu toții această notă de plată și această ambiție a președintelui de a avea ”guvernul său””a declarat Marcel Ciolacu, potrivit b1tv.ro.

”Când te urci beat la volan, ești iresponsabil, când faci.. e infracțiune! Sper că nu vreți să-mi spuneți că a fost contravenție…. Am vorbit cu avocații, e infracțiune clară.

Credeam că domnii Iohannis, Cioloș, Barna sunt cu ”fără penali în funcții publice”. Când faci împrumuturi și nu dai banii înapoi, ești țepar, dai țeapă unei bănci.

Dar când ești premier al unui stat și nu știi cât costă alimentul de bază al populației, pâinea, te ridici frumos de pe scaun și pleci acasă. Nu ai ce să cauți într-o asemenea funcție când trăiești pe altă lume decât cea în care trăiesc românii”, a adăugat președintele PSD.