Marcel Ciolacu a distribuit pe Facebook imaginile care au fost prezentate de către Antena 3. Atașat acestei postări este și mesajul următor.

„Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face aşa ceva!!! Să vezi cum useriştii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la uşă, dar tu să dai vina pe alţii!!! În fapt, în faţa camerelor useriştii au făcut circ şi istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! Inimaginabil pentru o ţară membră a Uniunii Europene! Toţi aceşti hoţi trebuie arestaţi urgent!”, a scris șeful PSD.

Ciolacu cere demisia lui Marcel Vela

„Demisia VELA pentru că ţi-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoţii! PNL este părtaş la acest furt şi trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenţi şi hoţi a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân aşa! Toţi veţi ajunge la puşcărie! Vom sesiza toate instituţiile internaţionale! Europa trebuie să ştie cine sunteţi, hoţilor!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate şi trebuie anulate”, a adaugă Ciolacu.

De asemenea, primarul general în funcţie, Gabriela Firea, cere repetarea alegerilor, după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirmă că ar fi membri ai USR PLUS umblă la sacii cu voturi în Sectorul 1.

Trebuie menționat că jandarmeria a transmis că voturile se află într-o zonă restricţionată și păzită iar nimeni nu a avut acces. Poliţia a demarat o anchetă şi va ridica imaginile pentru verificări.

Răspunsul oferit de Clotilde Armand

Clotilde Armand a afirmat că imaginile care ar arăta cum membri ai USR sustrag voturi sunt false, fiind surprinse în momentul numărării voturilor. De asemenea, aceasta spune că a sesizat CNA în legătură cu manipularea publicului prin difuzarea acelor imagini.

„Într-o ţară normală domnul Tudorache şi doamna Firea erau arestaţi deja. Dar niciodată nu e prea târziu”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.