Gabriela Firea a lansat un nou atac virulent la adresa lui Nicușor Dan, în contextul alegerilor locale pierdute de fostul primar general în favoarea candidatului independent susținut de PNL și USR PLUS.

Firea îl acuză pe Nicușor Dan că dă dovadă de un cinism îngrozitor și că va face o adevărat crimă dacă va pune în practică ceea ce a declarat cu privire la oprirea unui program pornit de fostul primar general.

”Astfel de proiecte salvează vieți!”

„400 de pacienți de la ATI salvați prin proiectul propus de mine și votat de Consiliul general, care prevede acordarea unui stimulent financiar de 1000 de euro donatorilor de plasma sanguină, atât de necesară pentru vindecarea pacienților COVID-19 cu forme grave. Acest program TREBUIE să continue!

Azi, Dl Nicușor Dan a anunțat că îl va anula, pentru că ar fi “ilegal”! Este un proiect perfect legal! În toată lumea civilizată sunt astfel de proiecte care salvează vieți!

Resping ferm această acuzație și atrag atenția că acest om este de un cinism îngrozitor și nu-i pasă absolut deloc de oameni!”, a scris Gabriela Firea miercuri seară pe Facebook.

”Puneți capăt răfuielilor personale!”

În doar o lună, avem 130 de persoane care au avut Covid, s-au vindecat și au dezvoltat anticorpi, care au donat plasmă prin programul nostru.

Asta înseamnă că pot fi salvați 400 de pacienți cu forme severe! Tratamentele deja au început și dau roade!

Încetați lupta politică! Puneți capăt răfuielilor personale!

Aveți grijă de oameni, pentru că ei sunt cei mai importanți!

Este crimă ce face acest individ! Să oprești un program care salvează vieți, doar pentru că l-am inițiat eu!

Să se uite în ochii familiei unui bolnav grav de Covid și care are nevoie urgent de plasmă! Să vedem : mai anulează programul?

Guvernul PNL nu a făcut nimic la acest capitol. Este criză de plasmă în întreaga țară. De aceea a trebuit să luam noi o astfel de inițiativă, pentru a salva vieți!