Expert Capital

Veti afla ce spun expertii despre aprecierea monedei euro si care sunt previziunile lor pentru sfarsitul anului. Analistii sustin ca dolarul este extrem de volatil, in timp ce euro pare sa fie moneda de referinta pe termen lung. Afati cine pierde si cine cistiga din oscilatiile celor doua monede de referinta.

Oameni in top

Veti vedea care este povestea omului de afaceri Sorin Minea, proprietarul unui important pachet de actiuni la societatea romano-elvetiana Angst, una dintre cele mai mari producatoare de preparate din carne din tara. Veti afla cum a intrat Sorin Minea in afacere si ce obstacole a intampinat.


Trenduri

Ce rol au bijuteriile in viata oamenilor de afaceri si care sunt tendintele acestui an. Veti afla care sunt motivele pentru care cei mai bogati oameni isi investesc banii in diverse podoabe si ce reprezinta acestea pentru ei. Cum sunt alese bijuteriile si cum se asorteaza ele la diverse ocazii, veti afla direct de la cei care stiu sa le pretuiasca cel mai bine.

Oskar Capital TV

si in aceasta saptamana vom scoate la rampa oameni care va sunt mai mult sau mai putin cunoscuti pentru realizarile lor. Veti afla cum i-am premiat si cum au reusit acestia sa intre in atentia publicului.