Noul partener al Andreei Bălan este Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint și manager de vânzări la „Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei săptămâni, conform cancan.ro

Artista i le-ar fi prezentat tânărului pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea, conform sursei menționate, care menționează că cei doi își petrec majoritatea timpului împreună în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală.

Weekend-ul trecut, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, să-și asume relația și să iasă împreună în public. Noul cuplu a fost prezent în stațiunea Vama Veche.

Artista a băut un cocktail iar fratele prezentatoarei de la TVR a optat pentru puțin vin. Trebuie menționat că cei doi nu au depășit nicio măsură.

Noul cuplu a plecat din zona respectivă cu mașina artistei, un Range Rover, în spatele volanului fiind Tiberiu Argist.

Umilință pentru Andreea Bălan

George Burcea a publicat imagini pe contul său de Instagram în care apare înconjurat de femei. Totul are legătură cu job-ul său. Actorul a fost protagonistul unui videoclip.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.

Este evident că nu-mi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, a declarat Andreea Bălan.


Sursă foto: cancan.ro