1. Cum folositi tehnologia in activitatea de afaceri de zi cu zi?

Practic, nu se pot face afaceri fara tehnologie. Folosesc sisteme electronice de monitorizare a vanzarilor si performantelor companiei. De asemenea, folosesc Intranetul companiei pentru a ma informa si pentru a comunica cu intreaga companie, care numara 1.500 de angajati. Ca tehnologie, folosim un sistem informatic integrat, tehnologie SMS, Internetul sau echipamente pentru video-conferinte.

2. Obisnuiti sa navigati pe Internet? In ce scop?

Ca sa fiu sincer, folosesc Internetul exclusiv in scopuri personale. Prin intermediul Internetului, citesc stiri sau comunic cu prietenii. In orice caz, nu sunt genul de utilizator care navigheaza ore in sir. De obicei, dimineata, „rasfoiesc” pe Net ziare italienesti, precum „Corriere della sera” (www.corriere.it) sau
„Messaggero” (www.ilmessaggero.it), ziar care apare in orasul meu, Roma. Tot pe Internet, citesc Financial Times, The Times si www.cnn.com.

3. Oamenii de afaceri obisnuiesc sa lucreze pe laptop in avion. si dumneavoastra procedati la fel?

Absolut. Avionul este, probabil, locul ideal pentru citirea mailurilor si informatiilor. Categoric e cel mai bun loc pentru lucru. La birou, trec dintr-o sedinta intr-alta, iar telefonul suna mereu. In avion, pentru a nu bruia sistemele radio, nu este permisa transmisia de date, insa imi iau mailurile inainte de a pleca
de la birou sau de la hotel.

4. Obisnuiti sa folositi calculatorul si pentru divertisment?

Destul de rar, ascult muzica pe calculatorul de acasa impreuna cu fiul meu in varsta de cinci ani. De cele mai multe ori, fac asta din curiozitate. Tot impreuna cu el, ma amuz cu jocuri care te invata cum sa desenezi sau sa pictezi. In orice caz, nu obisnuim sa jucam carti sau domino.

5. Cat de des faceti upgrade-uri calculatoarelor pe care le folositi?

Sistemele de la serviciu sunt upgradate regulat, insa configuratia calculatorului de acasa, un Hewlett Packard, este schimbata mai rar, la un interval de un an si jumatate sau doi ani.