Ce studii are Daniela Crudu

Fosta asistentă TV a absolvit Liceul Economic numărul 4 din Capitală și apoi a urmat cursurile Facultății de Jurnalism. Deși se prezenta rar la examene, Daniela Crudu a reușit să aibă numai note mari în perioada studenției. Bruneta a absolvit Facultatea de Jurnalism și este singura dintre asistentele TV care chiar au o diplomă în domeniul în care au profesat.

Primul său job nu a fost în televiziune

Înainte de a deveni asistentă TV, Daniela Crudu a lucrat ca animatoare în mai multe cubluri din Capitală reușind astfel să facă destui bani. Aceasta era plătită cu 100 de euro pe noapte.

A intrat în lumina reflectoarelor datorită lui Andrei Rațiu prin intermediul Școlii de modelling Prince d’Armeny. În cadrul acestei școli, Daniela Crudu a câștigat și titlul de „Cel mai sexy fotomodel din Romania”.

Fosta prezentatoare TV bătută măr de către iubitul său

Fosta asistentă TV a trecut prin momente dificile duminică dimineața după ce a fsot bătută de către iubitul său croat. Acum, Daniela Crudu rupe tăcerea și dezvăluie în ce stare se află.

După ce a trecut prin momente teribile, Daniela Crudu a spus la Xtra Night Show cum se simte în prezent și ce i-a făcut iubitul croat.

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.