Totuși, un medic care lucrează în sistemul privat de sănătate are un salariu mai mare, cifrat între aproximativ 1.000 și câteva mii de euro pe lună. În cazul asistenților medicali și a lucrătorilor din laboratoare lefurile sunt mai mici, dar totuși peste cele din domeniul public.

În domeniul medicină umană, site-ul de recrutare eJobs.ro prezintă aproape 2.400 de locuri de muncă, dintre care majoritatea sunt oferte pentru locuri de muncă în străinătate.

Vă prezentăm câteva oferte de muncă la clinicile și laboratoarele private din România care sunt în căutare de specialiști.

Un centru medical privat nou pe piața din București caută zece medici colaboratori, care pot alege să lucreze în regim part time sau full time. Astfel, sun căutați medici cu o experiență de peste doi ani în specialitățile: Medicină internă, Cardiologie, cu competență de Ecografie cardiacă, Diabet, Nutriție și boli metabolice, Oftalmologie, Neurologie, Ortopedie, Reumatologie, Recuperare medicală, Ecografie generală. Specialiștii interesați trebuie să cunoască limba engleză. Salariul final se va negocia în urma interviului.

Află AICI mai multe detalii despre joburile disponibile la un nou centru medical privat din Capitală și depune CV-ul acum.

 

O rețea privată de sănătate dorește să angajeze biologi și biochimiști care să lucreze în laborator, în București, Pitești și Târgu-Mureș. Candidatul ideal este absolvent de studii de specialitate, are o experiență de lucru pe departamente specifice de laborator, cunoștințe și experiență de lucru cu sisteme de management al calității, a făcut cursuri și deține certificări și acreditările la zi. De asemenea, doritorii trebuie să aibă cunoștințe de operare a calculatorului.

Citește AICI mai multe informații despre ce responsabilități presupune postul de biolog și biochimist în laborator și aplică dacă dorești să te angajezi.

 

Un furnizor privat de servicii medicale caută trei asistenți medicali generaliști cu o experiență de peste șase luni în domeniu. Angajatorul solicită ca persoanele interesate să dețină autorizația de liberă practică și malpraxis, precum și să fie o persoană organizată,cu reale abilități de comunicare și relaționare. Printre sarcinile jobului se numără: recoltarea probelor, comunicarea cu pacienții etc. Salariul se va negocia după interviu.

Vezi AICI mai multe despre ce presupune jobul de asistent medical la acest furnizor privat de servicii medicale și transmite CV-ul dacă locul de muncă ți se potrivește.

 

O altă clinică privată din București, cu o experiență de peste șapte ani, este în căutarea unui număr de 20 de medici specialiști în toate specialitățile, care doresc să lucreze cu normă întreagă sau parțială. Salariile pornesc de la 3.500 de lei, conform anunțului postat pe site-ul eJobs.ro.

Află AICI despre ce joburi este vorba și aplică acum dacă ești interesat.