Jennifer( 25 de ani), Rory (21 de ani) și Phoebe (18 ani) nu au făcut declarații privind separarea părinților. De altfel, aparițiile lor publice și stilul de viață au stat mai mereu sub radar.

Marele secret al lui Bill Gates

Rory John Gates se află într-o poziție unică. La 21 de ani, el a dus o viață liniștită, deși se aseamănă mult cu celebrul său tată. Ca și faimoșii săi părinți, Rory prețuiește intimitatea. Profilurile sale de pe rețelele de socializare sunt private, scrie The List.

„Când s-a născut Rory, am petrecut mult timp imaginându-mă cum va fi această mică persoană și cine va ajunge cînd va crește”, a scris Melinda Gates, în 2017. „Acum , când ne apropiem de cei 18 ani ai săi, am găsit răspunsul. Rory este plin de compasiune și curios”, spunea Melinda.

Rory Gates s-a născut pe 23 mai 1999. A crescut la moșia familiei din Medina, Washington, pe care Bill Gates o numește Xanadu 2.0, după conacul fictiv al protagonistului din celebrul film al lui Orson Welles, „Citizen Kane”.

Dezvăluiri despre copilul lui Bill Gates

După absolvirea școlii, nu prea se știu multe lucruri despre Rory, intimitatea sa fiind bine păzită de cei din anturajul său. Dar, de curând, a fost văzut la Universitatea din Chicago, unde se crede că este student.
În 2018, școala a publicat o fotografie cu el, alături de echipa Moot Court a școlii, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că Rory urmează studii de drept.

Melinda Gates a mărturisit că este mândră de Rory, pe care l-a lăudat pentru că a constatat că respectă femeile și locul lor în lume. „De-a lungul a 18 ani, și-a demonstrat convingerea că egalitatea de gen este ceva care merită să fie susținut”, scria ea într-un eseu pentru Time.

Deși s-ar putea crede că cei trei copii ai cofondatorului Microsoft sunt la curent cu ultimele progrese tehnologice, lucrurile nu stau chiar așa. Bill și Melinda Gates au considerat că este important să-și țină copiii cât mai departe de tehnologie. Nici Rory Gates, nici surorile sale nu au avut acces la telefoanele mobile până la vârsta de 14 ani.

De asemenea, Bill Gates declara în 2011 că fiecare dintre copiii săi va primi o „parte minusculă” din averea sa în încercarea de a-i ajuta să-și „găsească propriul drum” în viață (copiii vor primi fiecare o moștenire de 10 milioane de dolari).