Simona este absolventă a Facultății de Filologie din Iași și mereu și-a dorit să facă televiziune. Prima dată și-a încercat norocul la Pro Tv, dar cei pe care i-a întâlnit acolo i-au spus că nu este telegenică și au îndrumat-o către radio, unde a activat timp de 4 ani. Apoi a ajuns la Antena 1, unde a progresat pas cu pas, până când a ajuns să aibă propria emisiunea de succes.

„Se deschisese Pro TV Iași și căutau prezentator de știri și m-am dus la casting, erau vreo 500 de fete și am rămas vreo zece și cel care era producătorul știrilor mi-a zis după ce am dat proba că nu sunt telegenică, dar că am voce bună și aș putea să fac radio. Și uite așa după aceea mi-a rămas în cap asta și am intrat la radio. Am făcut mai întâi patru ani de radio și mi-am mai încercat încă o dată norocul în televiziune, de data asta la Antena 1 Iași și cei de acolo m-au plăcut și asta a fost”,  a povestit Simona Gherghe într-un interviu pentru ciao.ro.

Conform surselor din piața media, Simona Gherghe ar încasa un salariu lunar de la Antena 1 de 7.000 – 8.000 euro lunar, dar care ajunge uneori chiar la 10.000, datorită bonusurilor pe care le încasează pentru performanțele pe care le face, audiența fiind una considerabilă.


Te-ar putea interesa și: