Mihai Gâdea a trecut prin momente greu de imaginat. Realizatorul tv a dezvăluit experiența sa cu noul coronavirus, după ce părinții săi au fost infectați. Potrivit acestuia însă, au existat niște medici extraordinari care au ajutat întreaga familie să depășească aceste momente.

”Vreau să vă spun ceva. Eu am văzut ce înseamnă acest virus de aproape. Părinții mei au fost infectați”, a anunțat Gâdea, la Antena 3, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

El a mai explicat și cei dragi au trecut cu bine de aceste momente cu ajutorul unor doctori de excepție, iar cea mai mare teamă a fost legată de starea tatălui său de sănătate.

”Ne-a trecut glonțul pe la ureche cu tata. Datorită unor medici extraordinari, care nu ies toată ziua să înspăimânte pe nimeni, fac bine și vindecă oameni, astăzi mă bucur de ei”, a mai spus jurnalistul.

Mihai Gâdea a trecut prin momente cumplite

Pe lângă faptul că părinții săi au fost infectați cu noul coronavirus, în toamna anului trecut, Mihai Gâdea a pierdut o persoană foarte apropiată care a fost ucisă de noul coronavirus.

Era vorba despre un prieten bun de-al tatălui său pe care moderatorul tv nu îl mai văzuse de câțiva ani. Deși acesta arăta impecabil, virusul a pus stăpânire pe el într-o perioadă foarte scurtă de timp. La acel moment, Mihai Gâdea susținea că el poartă masca de protecție oriunde și încearcă să aibă grijă de toți cei dragi din viața sa.

”Într-o zi sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție.. ‘wow, venea Mircea’. Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați.

Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta. Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi”, spunea Gâdea, pe 28 octombrie.