UPDATE: Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor efectuate vineri seara la o clădire din sectorul 1 unde s-a anunţat că sunt dispozitive explozive, că respectivele dispozitive găsite în subsolul imobilului, în urma unor lucrări de reabilitare, sunt mine antipersonal fără încărcătură explozibilă, ce sunt folosite pentru exerciţii specifice, relatează Agerpres.

Minele au fost ridicate de specialiştii Serviciului Pirotehnic, iar poliţiştii Secţiei 1 vor continua verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care aceste dispozitive au ajuns la respectiva adresă, a informat Poliţia Capitalei.

Stirea inițială Alertă cu bombă, vineri seară, în centrul Capitalei: un bărbat a sunat la 112 şi a spus că la subsolul unei clădiri aflate pe Calea Victoriei se află mai multe bombe, relatează Realitatea Plus.

Clădirea respectivă este una aflată în reabilitare, aşa că poliţiştii nu au găsit pe nimeni înăuntru. Cercetările continuă la faţa locului, pentru a se vedea dacă există, într-adevăr, vreun dispozitiv exploziv.

Traficul rutier a fost închis în zonă.

Nu se ştie deocamdată cine este persoana care a sunat la 112.