Dan Negru, anunțul la care nu s-ar fi așteptat nimeni! Se retrage de la TV?

Dan Negru a fost întrebat ce cariere și-ar dori să urmeze copiii lui și ai soției. În acest context, prezentatorul cu milioane de fani a spus că ar prefera ca aceștia să se îndrepte spre medicină, deoarece în domeniul lui „nu-ți mai răspunde nimeni la telefon când nu mai însemni profit”.

„Sper ca măcar unul din ei să semene pe mama lor, pe Codruța și să ajungă medic. E o meserie practică. Lași ceva în urmă. Eu am împachetat fum. Când nu voi mai prezenta interes pentru bussinesul TV, mă vor arunca fără să mă mai cunoască, ca pe un câine nefolositor.

Televiziunile din România au făcut asta cu toți, de la Țopescu, la Andrei Gheorghe. Televizunile, proprietarii lor, directorii nu au niciun respect pentru istoria businessului, pentru repere, exiști doar cât timp produci bani, nu mai contează că zeci de ani ai construit un brand sau că ai adus notorietate. Când nu mai însemni profit, nu-ți mai răspunde nimeni la telefon”, a declarat Dan Negru pentru click.ro

Dan Negru critică televiziunea din România

Mai apoi, acesta a criticat televiziunea din România și a spus că este „total diferită de televiziunea civilizată din alte țări”.

„Asta e televiziunea din România, total diferită de televiziunea civilizată din alte țări și e de ajuns să te uiți la Rai sau TF1, ca să vezi respectul acordat unor branduri. Noi avem niște buticuri media care-și vând marfa de pe azi pe mâine, fără respect pentru istorie, fără privire spre viitor. Bara din față e tot ce contează. Copiii mei sper să nu-și dorească lumea asta”, a completat Dan Negru.

Ce ar vrea să schimbe în viața lui?

De asemenea, acesta a fost întrebat și ce ar vrea să schimbe în viața lui, dacă ar fi să meargă pe alt drum.

„N-aș mai lua-o pe același drum. Ar însemna să nu-mi iau în seama regretele. Nu a fost un drum rău, dimpotrivă, dar dacă aș lua-o de la capăt, mi-aș păstra doar familia și câinele. Atât”, a mai spus el pentru sursa menționată.

Sursă foto: Captură YouTube