Această valoare este echivalentă cu vânzarea medie lunară a companiei, astfel că acest weekend al reducerilor a adus rezultate de 10 ori mai bune decât cele obținute în restul anului. 

Mai mult, a fost înregistrată o creștere a numărului comenzilor cu 21% (4.682 comenzi de la 3.356 de clienți unici), iar vârful de cumpărături a fost  atins la miezul nopții, odată cu lansarea campaniei, când au fost plasate peste 700 de comenzi plasate prin site-ul f64.ro. De-a lungul weekend-ului, ponderea între online și offline s-a menținut în tendința vânzărilor de până acum, respectiv 55% – 45%, iar cele mai multe comenzi au venit din București, Cluj, Timișoara, Iași și Brașov.

Clienții F64 au fost foarte interesați de Canon 6D, care a beneficiat de un discount de 1.700 lei. Acesta e un aparat foto full frame apreciat atât de profesioniști, cât și de entuziaștii care fac upgrade de la modele entry-level sau mid-level. De la același producător a venit și cel mai popular obiectiv: Canon EF 70-200 mm f/2.8L IS II USM. Și anul acesta, cu pași mici, dar siguri, aparatele mirroless își fac loc printre preferințele utilizatorilor pro. Vedeta categoriei a fost aparatul foto Sony A7 II, extrem de apreciat de profesioniști. În acest top al produselor preferate este și imprimanta Epson L850, perfectă pentru a transpune în format fizic acele cadre memorabile surprinse de fiecare iubitor de fotografie.

F64 a procesat toate comenzile primite de Black Friday Pro şi din raportarea curierului reiese că până luni, la ora 18.00, 87% din comenzi au ajuns deja la clienți.

“An de an, acest eveniment al reducerilor preluat din afară enervează foarte mulți clienți. Noi am vrut să îmbunătățim experiența de cumpărare și clienții să se bucure de prețurile foarte bune, dar și de echipamentele proaspăt achiziționate. Black Friday Pro s-a desfășurat într-adevăr în intervalul 14 – 16 octombrie, însă noi ne-am informat din timp clienții că pot comanda fără griji echipamente high-end încă de la 1 octombrie. Dacă acestea au fost în campania de reduceri, ei primesc înapoi diferența de preț sub forma unui voucher pe care îl pot folosi oricând până la sfârșitul acestui an”, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.