Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. În cadrul interviului pentru Reuters, Bill Gates a declarat că aceste teorii ale conspirației care îl au în prim plan pe el și pe expertul american în boli infecțioase Anthony Fauci au apărut din cauza combinației dintre pandemia de coronavirus și popularizarea rețelelor de socializare.

Acesta a mai spus că este surprins de teoriile create de către oameni și că speră ca ele să dispară.

”Nimeni nu ar fi putut să prezică faptul că eu și dr. Fauci suntem atât de remarcabili în aceste teorii cu adevărat îngrozitoare. Sunt foarte surprins de asta. Sper să dispară”, a spus Gates.

Trebuie menționat că Bill Gates a donat cel puțin 1,75 miliarde de dolari prin intermediul fundației sale, Bill și Melinda Gates. În plus, acesta a donat bani și pentru producerea unui vaccin împotriva coronavirusului.

Bill Gates: Oamenii chiar cred chestiile astea?

De la începutul pandemiei, în mediul online s-au împrăștiat numeroase teorii ale conspirației, teorii care spun că Bill Gates, împreună cu expertul Anthony Fauci, au creat pandemia pentru a încerca să controleze oamenii.

În plus, aceste teorii mai spun că cei doi vor să profite de răspândirea virusului ca să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri în oameni.

La aflarea acestor teorii ale conspirației, cofondatorul Microsoft s-a arătat șocat că oamenii cred în astfel de povești și a declarat că aceștia trebuie să se educe în acest sens.

”Deci oamenii chiar cred chestiile astea?”, a întrebat Gates. ”Chiar va trebui să ne educăm despre asta anul următor și să înțelegem … cum schimbă comportamentul oamenilor și cum am fi putut să reducem efectele produse.” – a mai spus miliardarul.

Miliardarul s-a vaccinat și el anti-COVID

Miliardarul a anunțat pe contul său de Twitter că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Miliardarul a declarat că unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că se poate vaccina împotriva virusului necruțător care a făcut numeroase victime la nivel mondial.

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe contul său de Twitter, alături de fotografia cu pricina.

Poza care însoțește mesajul arată momentul când acesta primește prima doză a vaccinului. În plus, miliardarul a ținut să le mulțumească oamenilor de știință, participanților la studii, autorităților din domeniul reglementării, dar și lucrătorilor din sănătate care „ne-au adus în acest punct”.

Sursă foto: Dreamstime