BenQ GS1 este un proiector DLP LED (Solid-state lighting, SSL) ultra-portabil, de dimensiunea palmei,  ce depășește cu mult capabilitățile normale ale unui astfel de dispozitiv. Astfel, veți descoperi o funcție de streaming a conținutului online (filme, muzică sau videoclipuri), dar și posibilitatea de a partaja conținutul multimedia direct de pe telefon. Aplicațiile integrate dau acces la mai multe canale de entertainment, utilizate de iubitorii de camping din întreaga lume. 

Prin intermediu tehnologiei AWB (Auto White Balance) proiectorul va menține culorile intacte o lungă durată de timp, oferind o funcționare ireproșabilă pentru o perioadă de peste 20-30.000 ore. 

Deși are un design de dimensiunea unei palme, videoproiectorul vine dotat cu o conectică impresionantă ce include o intrare HDMI și un slot micro SD, cât și doua porturi USB plug and play, perfecte pentru redarea filmelor preferate direct de pe un mediu de stocare extern (stick USB). Dorind să satisfacă toate cerințele utilizatorilor și să ofere o experiență multimedia completă, BenQ GS1 vine dotat cu o conexiune Bluetooth 4.0 , prin intermediul căreia se poate lega o boxă externă, o pereche de căști sau de ce nu un mouse si o tastatură pe bluetooth.  Dimensiunile reduse, lipsa cablurilor, implementarea unei conexiuni wireless/bluetooth, precum și  prezența unei baterii detașabile ce oferă o autonomie de până la 3 ore de funcționare, tranformă acest videoproiector într-o  soluție ideală pentru o seară de divertisment în aer liber, mai ales dacă ești un pasionat al drumețiilor cu cortul sau rulota.

BenQ GS1 va fi disponibil începând cu luna septembrie prin distribuitorii autorizati BenQ pentru Romania (ABC Data, DARER, IT Direct, Network One Distribution și MGT), la un preț recomandat de raft de 2.899 lei.