Becali, în pragul unui dezastru financiar! Latifundiarul din Pipera a recunoscut tot

Gigi Becali a acceptat toate condițiile pe care le-a impus Edward Iordănescu pentru ca acesta să devină antrenor la FCSB. Acesta și-a explicat decizia și a spus că hotărârea a fost luată după ce a văzut că începe să piardă bani, în special după ce nimeni nu vrea să dea 10 milioane de euro pe Moruțan.

„Mai jos de atât nu se poate. Să te bată Rapidul din Divizia B, nu se poate. De asta am luat hotărârea, s-a ajuns prea jos. La mine e numai cu banii, deja încep să pierd bani. Până acum, nu era problemă, acum încep să pierd. Dacă de la 10 milioane, am cerut pe Moruţan 3 şi nu dă nimeni! Ce înseamnă asta? Mi-am dat seama că trebuie să încerc şi altceva“, şi-a început Becali discursul, la Digi Sport.

Aparițiile sale media vor fi reduse

Latifundiarul din Pipera a spus că nu va mai apărea atât de des la televizor, odată cu instalarea lui Edward Iordănescu în funcția de antrenor. Acesta a mai spus că va trebui să-i plătească suma de 500.000 de euro lui Edward Iordănescu dacă îl va da afară.

„De ce toată ziua stau la televizor? Ce să caut toată ziua la TV, la 64 de ani? Nimeni nu vorbeşte ca mine, toată ziua. Ia, la revedere! Dacă mă mai sunaţi, vă zic: «Bă, aveţi ceva la cap? Sunaţi-l pe Edi». Glumesc. Dar mi-a zis Edi: «Vorbesc cu dumneata, luni, despre ce s-a jucat, ce s-a întâmplat, dar, de marţi, nu mai vorbim». Eu trebuie să-i plătesc 500.000 de euro, dacă îl dau afară. El poate pleca gratis, dacă eu vorbesc despre el la televizor. Are opţiune în contract să plece, fără probleme, dacă îl deranjează ce fac eu“, a continuat Becali.

Perioadă dificilă pentru Becali

Acesta a mai spus că perioada următoare va fi una dificilă pentru el, subliniind că a fost forțat de context să facă acest compromis.

„O să am o experienţă de 9 luni, şi, dacă nu iese treaba, sunt 9 luni, ce mare lucru? Poate ia campionatul, poate merge în Liga Campionilor, sunt nebun să mă mai bag? Poate aveţi dreptate şi voi (n.r. – presa). Dacă 100 de oameni spun că eşti beat, atunci da, mă, poate eşti, atunci dormi. Şi atunci, ia stai, mă, de ce sunt eu încăpăţânat? Poate greşesc, poate aşa e”, spune Gigi Becali.

Sursa foto: Dreamstime