CV Tudor are din nou licenta

Televiziunea sustinuta de CV Tudor, Cosmos TV, a obtinut saptamana trecuta o noua licenta pentru satelit la un scor de sase voturi pentru si patru impotriva, cu opozitia presedintelui CNA Ralu Filip. Ciprian Tanasescu, actionarul majoritar al Unicorn Productions, detinatorul licentei, a declarat ca “nu exista nici un fel de legatura financiara, editoriala sau de orice fel cu presedintele PRM”, desi a admis ca proiectul “i-a stat la inima lui CV Tudor”. Valoarea investitiei pentru televiziunea generalista, in primul an, va fi de 2 milioane de euro.”

Granini curge la Media Insight

Agentia Media Insight deruleaza contul de media al brandului Granini, aflat in portofoliul Carlsrom Beverage Co. Agentia va oferi pentru brandul Granini servicii media de planificare strategica, monitorizare, cercetare si analiza a mediului competitiv, precum si evaluare media.

Romantic se lanseaza In opt localitati noi

Reteaua radio Romantic, apartinand grupului Intact – Antena1, se lanseaza in opt noi localitati: Baia Mare, Brasov, Buzau, Medgidia, Sibiu, Slobozia, Timisoara si Targu Mures. Acestea se vor adauga retelei de zece statii locale din tara si statiei Radio Romantic din Bucuresti.

O licitatie tare la Cristalex

Publicis Dialog a castigat in urma unui pitch o parte din brandurile Cristalex, importator de bauturi spirtoase pe piata romaneasca. Timp de un an, agentia va dezvolta, servicii pentru Absolut (BTL), Teacher’s, Jim Beam, Campari, Fernet Branca si Laphroaig.