Traian Băsescu  o face țăndări pe Firea! El a evocat un episod din trecut care l-a scos din minți. A fost fără decență, nu i-a păsat, a spus liderul PMP despre primarul Capitalei.

Fostul președinte a dat un răspuns categoric întrebat fiind cum vede un dialog cu Gabriela Firea.

„Cu doamna Firea un dialog îmi este imposibil. Mi-o aduc aminte când te dragul politicianismului și a gloriei ei nu mai încăpeai de ea pe televizoare acuzând-o pe nedrept pe fiica mea legat de achiziția terenului de la Nana. Acum, face apel mereu la copiii ei, dar când a fost de copilul altuia a fost fără niciun fel de decență. Nu i-a păsat. Demagogul dintr-un om politic de teapa, atenție nu spun de talia, de teapa doamnei Firea este un ax principal pe care își face toată evoluția politică.

Este un demagog, că-i îmbrăcată în fustă, că-i îmbrăcată în pantaloni. Un demagog în politică este un om care face rău, care minte și care nu are niciun fel de scrupule în a minți pentru a creea avantaje pentru el însuși.

Deci, doamna Firea nu poate fi un partener al meu de dialog. Aș vrea-o însă, într-o dezbatere despre București. Vă asigur că nici măcar nu cunoaște Bucureștiul, doamna Firea. Venită de la Bacău nu prea a umblat prin București. Știe doar sediul Antenelor și acum Voluntariul.”, a spus Traian Băsescu.

Cu doar o zi în urmă, fostul președinte îl desființa pe Ludovic Orban. Într-un filmuleț intitulat sugestiv „Candidatura lui Traian Băsescu destabilizează voturile în favoarea unui contracandidat?”, fostul președinte spune clar: „În favoarea doamnei Firea, ceea ce ar fi un dezastru pentru București, dar nu este treaba mea să mă gândesc la asta. Și Ludovic Orban și Barna când au spus nu primim PMP în alianță știau că PMP a obținut la toate alegerile între 8-10% în București”.