Bărcile lotului național paralimpic au fost furate!

Coproprietar al terenului de pe care au fost furate este Mihaela Lulea, campioană europeană, medaliată de 5 ori cu argint și de 5 ori cu bronz la Mondiale, conform prosport.ro

Trebuie menționat că, folosindu-se de bărcile respective, regretatul sportiv Iulian Șerban a fost de 5 ori campion european si de 4 ori campion mondial. Acesta a decedat în data de 6 ianuarie.

Informațiile transmise de Mihaela Lulea

„Eu nu mă aflu în localitate. Am fost doar informată de dispariția acestor bărci. Cu aceste bărci s-a concurat la Rio. Nu știu dacă la cum se mișcă lucrurile va fi găsit făptașul.

Valoarea ambelor ambarcațiuni se ridica la 8.000 de euro. Ne-am dori ca politia sa deschidă cât mai curând o ancheta pe marginea acestui furt.

Exista camere de supraveghere pe drumul principal. Dacă ar fi cineva interesat sa descopere hotul ar lua acele camere sa verifice înregistrările. Dar politia susține ca nu exista astfel de camere”, a declarat Mihaela Lulea pentru sursa menționată.

Mihaela Lulea, în vârstă de 40 de ani, a suferit amputarea piciorului drept după ce, la vârsta de 12 ani, a fost atacată de către un urs la Grădina Zoologică din Timișoara. Aceasta practică para-canoe din anul 2006 şi a fost medaliată de multiple ori în competițiile internaționale.

Amintim că la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro au participat peste 4.300 de sportivi din peste 160 de ţări. În acel moment, România a fost reprezentată de către 12 sportivi care au adus mai multe medalii medalii.

Sursă foto: Dreamstime