Totul se va schimba radical pe data de 17 iulie 2023

Sediq Afghan este un matematician afgan, fondatorul și șeful Centrului Mondial de Cercetare în Matematică Filosofică din Kabul, Afganistan, care în urmă cu opt ani a prezis dezastrele naturale care vor avea loc în diverse state în 2023. De aceea, atunci când a avut loc marele cutremur din sud-estul Turciei, el nu a fost surprins.

„Conform calculelor mele, acesta este un cutremur artificial. Au făcut-o intenționat. O bombă a fost plasată în pământ la o adâncime de 14 kilometri și a explodat. Acestea nu sunt vorbe goale – chiar acum pot calcula și dovedi toate acestea”, a declarat recent Sediq Afghan.

Potrivit spuselor sale, 2023 este mult mai periculos decât 2022 și 2024, dar „abia în 2025 va veni momentul de cotitură.”

„De-a lungul anului 2023, va exista un șantaj atomic între puterile mondiale. Totul va fi la nivel de amenințări – nu văd explozii. Toată lumea a spus că al Treilea Război Mondial va izbucni în 2022, dar eu am calculat altceva. Drept urmare, cel de-al Treilea Război Mondial nu a început”, a zis matematicianul afgan.

Rusia va învinge SUA

Acesta a avertizat oamenii din lumea întreagă să se ferească de data de 17 iulie 2023 deoarece va fi o zi de mare importanță pentru întreaga omenire. În acea zi, șantajul nuclear se va intensific şi vor apărea noi probleme legate de bolile care se vor reflecta grav asupra întregii lumi. Sediq Afghan este ferm convins că pe data de 17 iulie 2023 va avea loc un eveniment major care va schimba viitorul, însă nu a precizat dacă va fi o schimbare bună sau o schimbare rea.

Potrivit spuselor sale, Rusia va învinge pentru că Statele Unite ale Americii sădesc răul la nivel mondial, iar acest lucru este inacceptabil, dar, în curând, hegemonia americană va lua sfârșit.

„America va începe să regreseze”, a avertizat el.

Potrivit previziunilor sale, diverse state vor începe să tragă „pătura peste ele”, vor dori mai multă libertate și independență și va avea loc „o prăbușire treptată a monedei americane”. Potrivit presei ruse, Sediq Afghan l-ar fi sfătuit personal pe Vladimir Putin „să nu facă un pas înapoi de la operațiunea specială”.