Florin Roman, liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, a vorbit luni, în plenul Camerei, despre votul pe care românii îl vor da pe 6 decembrie şi care, speră liberalul, va însemna finalul “hoţiilor PSD”.

“Înger, îngerașul meu, scapă-ne de pesedeu”

În discursul său, Roman a parafrazat începutul unei rugăciuni, adaptând-o ca o rugăciune pentru a scăpa România de social-democraţii aflaţi la putere în Parlament.

“După discursul președintelui PSD, mi-a venit în gând începutul unei rugăciuni pe care o rosteam când eram copil și spuneam: ”Înger, îngerașul meu”. Acum am actualizat-o, pentru că îmi dau seama că unii chiar nu mai au limite.

Și vă spun: “Înger, îngerașul meu, scapă-ne de pesedeu”. Și eu sper că în 6 decembrie, cu voința românilor, care s-au săturat de hoțiile PSD, vom avea în sfârșit un guvern legitim”, a declarat Florin Roman de la tribuna Camerei Deputaţilor.

“Guvernarea celor 3 ani de beznă pentru România și de lumină pentru Liviu Dragnea”

Declaraţiile liderului deputaţilor PNL vin după ce, cu puţin timp înainte, de la acelaşi microfon, Marcel Ciolacu spunea despre Cabinetul Orban că “a devenit mai periculos decât noul coronavirus”.

Florin Roman a mai criticat PSD-ul şi pe “tovarăşii socialişti” pe tema modificărilor operate la Codul Fiscal, pe perioada când social-democraţii se aflau la guvernare, între anii 2016 şi 2019, o perioadă pe care Roman o consideră “de beznă pentru România şi de lumină pentru Liviu Dragnea”, scrie g4media.ro.

“231 de modificări ale Codului Fiscal în trei ani de guvernare PSD și tovarășii socialiști vin să ne vorbească nouă despre predictibilitate. Păi ce mesaj ați dat dumneavoastră, dragi tovarăși socialiști, investitorilor când ați modificat Codul Fiscal de 261 de ori în guvernarea celor 3 ani de beznă pentru România și de lumină pentru Liviu Dragnea”, a declarat Florin Roman în Parlament.