Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis să se retragă în urmă cu trei luni de zile la Castelul Windsor din cauza pandemiei de coronavirus. Acum, aceasta a fost suprinsă călare pe Balmoral Fern, unul dintre poneii ei din rasa Fell. Castelul Windsor este reşedinţa regală preferată a reginei, iar fotografia a fost făcută în acest weekend.

(Sursa foto: Profimedia)

Majestatea sa a reacționat imediat când a aflat că de astăzi, 1 iunie, cursele de cai vor fi reluate, mai ales că Regina Elisabeta a II-a este extrem de pasionată de călărie.

Potrivit informațiilor apărute în presă, pe întreaga perioadă a izolării, Regina nu ar fi renunțat la pasiunea pentru călărie și ar fi făcut zilnic plimbare cu calul. Aceleași informații au indicat că Majestatea Sa s-a strecurat pe o uşă laterală a castelului Windsor în fiecare dimineaţă pentru aceste scurte “călătorii”, evitând contactul cu gărzile de corp, cu servitorii sau cu familia pentru a nu-şi pune în pericol sănătatea.

Regina a avut două apariţii televizate în timpul penademiei de Covid-19. În ambele discursuri, ea a ținut să asigure populația că virusul va fi învins.