Așadar, Primark va deschide al doilea magazin din România în vara acestui an. Informația a fost confirmată de Maciej Podwojski, director de vânzări Primark pentru Europa Centrală și de Est.

„Intenționăm să deschidem cel de-al doilea magazin Primark din România în AFI Cotroceni Shopping Center în această vară. Mai multe detalii, cum ar fi data deschiderii, vor fi comunicate în lunile următoare”, a explicat Maciej Podwojski pentru economedia.ro

Vor exista sute de locuri de muncă disponibile în cadrul magazinului

De asemenea, vor exista peste 200 de locuri de muncă disponibile în cadrul magazinului. Potrivit informațiilor oferite de directorul de vânzări al Primark, în momentul de față se lucrează la designul noului magazin, se insistă pe recrutare și instruire.

Se mai lucrează și alte proiecte de extindere la nivel național, dar până la semnarea unui contract de închiriere, nu se pot face comentarii cu privire la locațiile noilor magazine, conform sursei menționate.

Doritorii vor avea atât posibilitatea de contracte part-time, cât și full time

Vizavi de posturile disponibile în magazinul Primark din AFI, doritorii vor avea atât posibilitatea de contracte part-time, cât și full time. Pentru o poziție de consilier, salariul pentru jumătate de normă este 1.300 de lei net, iar în cazul persoanelor cu normă întreagă este de 2.700 de lei net.

La aceste valori, se adaugă tichete de masă, indemnizație de transport, reducere de angajat la produsele din magazin, training și program de relocare. Nu în ultimul rând, sunt facilitate programe de consiliere juridică, psihologică și financiară.

Lista de posturi disponibile include și poziții de team manager, HR generalist sau store department manager. Pentru acestea din urmă, nu sunt însă publice salariile. Printre proiectele de viitor, în acest an va fi extins magazinul online al companiei și România, în prezent fiind accesibil doar în Marea Britanie și Irlanda. După ce aceea, urmează o aplicație de mobil.

Amintim că Primark a deschis în decembrie primul magazin din România în centrul comercial ParkLake, București. Paul McGarry, ambasadorul Irlandei în România, precum și Horia Tomescu, viceprimar General al Municipiului București, au participat la evenimentul de deschidere în calitate de oaspeți de onoare și au salutat intrarea Primark pe piața românească.