Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 14 WTA, a anunţat, miercuri, că a renunțat la colaborarea cu antrenorul Darren Cahill.

„După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Românca a anunţat, la 12 septembrie 2019, într-un mesaj postat pe Facebook, că reia colaborarea cu Darren Cahill din sezonul 2020. Halep a jucat puţin în 2021, din cauza accidentărilor suferite.

Antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi cel de la Wimbledon, în 2019, şi a ajuns pe locul I WTA. Deşi nu era oficial antrenată de tehnicianul australian la Wimbledon, antrenorul Simonei de atunci şi care face parte şi acum din echipa ei, Daniel Dobre, a declarat că a colaborat cu Cahill în pregătirea sportivei pentru turneu.

Unde a plecat Simona Halep după nuntă?

Amintim că Simona Halep s-a căsătorit săptămâna trecută şi a plecat în luna de miere. Ea a încercat să ţină destinaţia secretă, însă a fost dată de gol de o întâlnire surpinzătoare cu o altă sportivă celebră a României, medaliată cu aur la Olimpiada de la Tokyo.

Miercuri, 15 septembrie, Simona şi iubitul său, Toni Iuruc, au devenit soţ şi soţie. Cei doi s-au cununat civil şi apoi au petrecut, alături de familie, prieteni şi ceilalţi invitaţi, la un club din Mamaia. La trei zile distanţă, Simona şi Toni au plecat în luna de miere, fără să facă totuşi publică destinaţia. Nu va fi o vacanţa prea lungă însă, pentru că sportiva are programate mai multe participări la turnee, inclusiv la Cluj-Napoca, la Transylvania Open.

Cei doi au fost daţi totuşi de gol de o altă sportivă. Simona s-a întâlnit la aeroport cu o altă campioană a României: Simona Radiș, campioană olimpică la Tokyo în proba de dublu vâsle.Canotoarea a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie alături de Simona Halep, împreună cu mesajul: “Ce coincidență… același nume, același avion”, dând-o astfel de gol pe Halep că pleacă în luna de miere în Bodrum, Turcia.

Sursă foto: Dreamstime