Jurata de la Te cunosc de undeva, Andreea Bălan, a trecut prin clipe absolut teribile. Vedeta a fost la un pas de moarte, conform propriilor mărturii.

Andreea Bălan l-a şocat pe Cătălin Măruţă

Andreea Bălan l-a şocat pur şi simplu pe Cătălin Măruţă cu dezvăluirile ei din podcastul Acasă la Măruţă. Vedeta a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă din viața ei, cea în care aproape și-a văzut moartea cu ochii.

Blonda a trecut prin câteva operații grele, a avut complicații, iar starea de sănătate s-a agravat. Artista a oferit declarații terifiante în care a mărturisit că nu mai putea suporta durerile.

Cântăreața a suferit mai multe intervenții chirurgicale, una dintre cele mai grele fiind cea de după operația de cezariană, când a născut-o pe micuța Clara. Vedeta a făcut stop cardio-respirator, fiind la un pas de moarte, iar chinurile de după operație au continuat să apară.

La mai puțin de o lună de la teribilul incident, Andreea Bălan a mai trecut prin alte 3 operații chirurgicale, însă ambiția și dragostea de mamă au făcut-o să treacă peste problemele de sănătate. Totuși, dezvăluirile Andreei Bălan despre zilele în care era în spital sunt devastatoare.

„Ce m-a doborât a fost faptul că la 30 și ceva de ani am avut o lecție mare, cea mai mare pentru mine. Ai impresia că ești invincibil și ai impresia că moartea sau bătrânețea sunt departe. Atunci realizezi cât de fragili suntem. Eram efectiv legată de aparate.

La fiecare trezire de după operație eram în același pat, era un pat mai izolat să nu fiu văzută. Urlam după morfină, mă durea atât de tare și îmi spuneau „Ți-am dat, nu mai putem să-ți dăm” și le-am zis „Dați-mi, vă rog, că mor”. Atât de tare durea.”, a spus Andreea Bălan, în podcast.

Andreea Bălan a rămas cu sechele

Dar asta nu e tot. Chiar dacă a trecut peste acea perioadă nefastă, vedeta de la Antena 1 a rămas cu sechele. Se pare că nu mai poate avea copii.

Se concentrează însă pe cariera muzicală. Recent, Andreea Bălan a lansat o piesă de suflet, în care își spune povestea emoționantă de viață, plină de întâmplări neprevăzute, cu momente de vis, dar și clipe dificile.