Fostul soț al Andreei Bălan a șocat opinia publică după ce au fost difuzate imagini în care acesta se sărută pasional cu Viviana Sposub. La Pro TV, a fost difuzat primul episod al emisiunii “Ferma. Orășeni versus săteni”. La scurt timp după sărutul pătimaș cu Viviana Sposub, George a postat pe contul său de Instagram un mesaj cu subînțeles pentru Andreea Bălan. Fanii se întreabă acum dacă cei doi au început o relație serioasă.

„Când simți că nu mai poți, mai poți încă puțin”, a fost prima reacție postată pe contul de Instagram al fostului soț al Andreei Bălan.

Acum, acesta a mai postat încă un mesaj cu subînțeles. Textul de pe tricoul lui George a ridicat semne de întrebare, mai ales că se poate intrepreta că acesta s-ar fi îndrăgostit din nou.

 

Viviana Sposub  a participat activ alături de Cove și Adela Popescu în emisiunea “Vorbește Lumea” de la Pro TV. Imediat ea a decis să participe la show-ul “Ferma. Orășeni versus săteni” . Asemănarea cu Andreea Bălan este izbitoare: Viviana este pasionată de muzică; jurnalista a făcut pian și canto timp de 12 ani, a urmat cursurile Liceului de Artă “Ștefan Luchian” din Botoșani și a cântat într-un grup muzical intitulat “Cheia Sol”, cât a fost la liceu. Ea a prezentat rubrica Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1. Din 26 august a început să fie în echipa celor de la Pro TV la emisiunea “Vorbește Lumea”.

În ceea ce-l privește pe George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, acesta este printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al show-ului ”Ferma”. Potrivit unor informații din presă, George Burcea ar câștiga în urma participării în renumita emisiune de la PRO TV aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână pe care o petrece în ”Fermă”.

George Burcea nu a dat prea multe detalii despre viața sa privată după despărțirea de Andreea Bălan. Totuși, în ultimul său interviu pentru revista Unica, acesta a vorbit despre femeile din viața sa.