Într-un mesaj publicat duminică pe vlogul său de pe YouTube, Andreea Bălan a dat o veste excelentă tuturor fanilor ei, dar şi ai Andreei Antonescu. Trupa André urmează să scoată pe piaţă o nouă piesă.

Deocamdată, cele două artiste lucrează la partea de coregrafie şi la videoclip, iar Andreea nu a oferit o dată exactă pentru lansarea melodiei. Însă ştim cum se va numi: “Nostalgia”.

“Am o surpriză pentru voi: urmează să mai scoatem încă o piesă André! Avem o piesă frumoasă care se numeşte “Nostalgia” şi abia aştept să filmăm videoclipul şi nu se putea să facem un clip André fără coregrafie.

Scrieţi în comentarii dacă vă bucuraţi. Urmează un single André pentru voi!”, a fost mesajul transmis de Andreea Bălan fanilor săi.

Noua piesă André, anunţată încă din luna octombrie

Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară în urmă cu o lună despre această colaborare cu buna ei prietenă şi fostă colegă de trupă.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram pe 14 octombrie, alături de o fotografie cu cele două, artista le-a transmis fanilor următorul mesaj: “Abia aşteptăm să vă prezentăm un nou proiect muzical”.

André este o formație dance alcătuită din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, înființată în 1998 în România. Au debutat cu albumul “La întâlnire” în 1999, câștigând trofeul festivalului de la Mamaia cu melodia „Liberă la mare” de pe al doilea album de studio, “Noapte de vis”. Cu toate că au fost mereu în atenția presei datorită versurilor provocatoare și a hainelor sexy, precum și a deselor scandaluri dintre componente, formația a primit în 2002 patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute, potrivit Wikipedia.

Pe 2 iulie 2019, formația André s-a reunit, iar prima lor piesă după acel moment a fost „Reset la inimă”, lansată pe 9 iulie.